maanantai 16. lokakuuta 2017

Myrkynvihreä kaunotar

Olen etsiskellyt kampauspöytäni päälle sopivaa peiliä. Jotain uusrenessanssiin viittaavaa on ollut hakusessa koska sitä aikakautta on kampauspöytäni joka on oikeasti pelipöytä. Pöytä on heräteostos pojan työpöydän yhteydessä. Vaikka pöydän kunnostus piti itse viimeistellä niin en ole katunut pöydän hankintaa, sen sirot jalat ja koko muoto on juuri sitä tyyliä josta pidän. Ja mummolta peritty tuoli on täydellinen kaveri pöydälle.
Pöydällä oleva peili on uustuotantoa. Periaatteessa ihan kiva mutta ei lähelläkään täydellistä. Mutta onneksi minulla on mies joka tietää vaimonsa mietteet.
 Miehelle tarjottiin ostettavaksi tätä myrkynvihreää kaunotarta. Ja jopa osti sen ennen kuin kysyi minulta. Tyyli ei ole uusrenessanssia mutta kyllä minä kelpuutan peilin pelipöytäni päälle. Kunhan siitä on ensin poistettu vihreä väri. Toivon vain että pinta maalinpoiston jälkeen sallii petsin ja lakan. Tämän talven urakka peili ei ole, ensin pitää saada verhoilussa oleva kalusto valmiiksi ja vasta sitten voin siirtyä entisöinnin pariin.
Peilin mukana tuli kulmakaappi (josta ei ole kuin tämä suttuinen kuva)joka ei ole kovinkaan vanha, vaneria on pääosin, runko puuta. Mutta luulen että uudella maalilla ja vanerilla tuosta tulee kiva sekä käyttökelpoinen. Kaappi pääsee entisöintijonon perukoille, aika monta esinettä odottaa korjaajaa ja kunnostajaa ennen tätä.

 Tällaisina hetkiä kaipaan kipeästi omaa talvilämmintä verstasta. Talvi-iltoina olisi aikaa kunnostaa.

12 kommenttia:

 1. Ihana peili <3 On se vaan hyvä, että mies tuntee vaimonsa maun ;)
  Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on hieno, lapsena haaveilin omasta piianpeilistä mutta koskaan en sellaista saanut. Nyt sain.

   Poista
 2. Talvilämmin verstas olisi niin täydellinen! Ikkunoidenkin kunnostusta ajatellen, ja kaikkea nikkarointia.
  Mahtava peili ja aika ihanan värinenkin... myrkynvihreä on niin herkullinen ja hauska nimi värille, tulee kaikenlaisia hurjia mielikuvia ja vanhojen romaanien maailmaa mieleen. Sulla kyllä hommaa riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verstas olisi niin tarpeellinen, luultavasta asuisin siellä. Autotallissa on kyllä tilaa mutta siellä ei ole lämmitystä. Myrkynvihreä on mielenkiintoinen sana, mikä myrkky on ollut vihreää?

   Poista
 3. Kaunis piianpeili ja sopii kunnostettuna varmaan tosi hyvin upeaan kampauspöytääsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii varmasti hyvin vaikka ei olekaan uusrenessanssia.

   Poista
 4. Onpas ihana peili. Minäkin olen haaveillut piianpeilistä enkä saanut. Toinem haaveeni oli leikkimökki, jota en myöskään saanut. Nyt on leikkimökki ja peili. Toteutuneita haaveita.

  VastaaPoista
 5. Mahtavan upea peili, hyvin sopii pöydälle.
  Kaapista tulee taatusti kiva.

  VastaaPoista
 6. Hienot löydöt. Talvilämmin verstas teiltä vielä puuttuu, se olisikin sinulle kätevä tila.

  VastaaPoista
 7. Hieno peili, joka sopii hyvin yhteen pöydän kanssa! Myös kaapista tulee varmasti ihana.

  VastaaPoista
 8. Hieno peili ja kaappi. Lämmin verstas olisikin luxusta. Talvella ehtii tehdä kaikenlaista, kun puutarha on talvilevolla.

  VastaaPoista
 9. Upea peili ja myös kaapista tulee (sitten joskus) ihana. Totta, lämmin verstas olisi luksusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)