sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Nooh, onhan ne aika ysäriä

Vanhimman pojan uusi huone kaipasi uusia verhoja. Tytöltä jäi huoneeseen laventelin väriset pellavaverhot ja ne taas eivät ymmärrettävästi kelvanneet pojalle.
Pellavalinjalla on tarkoitus jatkaa, mutta tähän ensihätään en ole päässyt ostamaan valkoista pellavaa mistään. Toiveissa olisi reissu Ikeaan jolloin mukaan lähtisi sitä heidän edullista pellavaa.

Vintin muuttosiivouksen yhteydessä löysin ne hymyhermoja kutkuttaneet ysäriverhomme. Sivuverhojen pituus sattui olemaan juuri sopiva pojan huoneeseen ja verhojen sävy juuri samaa sinistä kun tapetissa.
Pakkohan ne oli ottaa käyttöön.

Alkuperäinen verho, puhvi ja sivuverhot näkyy tässä:
(huomatkaa myös kaunis sohvamme jos naurultanne pystytte)
 Nyt samaiset sivuverhot ovat näin:
 Puhvikapalle päätin kuitenkin etsiä uuden kodin. Jospa joku vielä tykkäisi siitä. Väri on ainakin se suomalaisen sisustuksen yleisväri.
Samalla verhon ompelulla taidan ommella sänkyyn valkoisen päiväpeiton. Tuo vihreä on uuteen huoneeseen täysin sopimaton. Se saa sitten palata päiväpeitoksi leikkihuoneeseen.

Huomenna alkaa taas työaherrus ja ihme kyllä en ole enää läheskään niin väsynyt kuin ekan viikon jälkeen. Työhön alkaa jo löytyä omat rytmit ja rutiinit ja ne helpottaa hommaa huomattavasti!
Tänään jaksoin lähteä kirpparikierrokselle mutta mitään mainittavaa en löytänyt.


6 kommenttia:

 1. Mukavaa alkavaa viikkoa! Hienoa, että rytmit ovat löytyneet!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa alkavaa viikkoa uusin rytmein! :)

  Sininen ei iske minuun, mutta tuo huoneen tapetti on aivan ihana... :)

  VastaaPoista
 3. Ehehee, ootsä ollut meillä salaa kuuntelemassa?
  Äiti nimittäin heitti perjantaina kesken mun blogin pahimman kärhämähetken, että "ehkä sun olis parasta kirjoittaa vaan puhviverhoista ja plyysimatoista" :DDD
  Ja nyt sä teit sen! Veit mun aiheen ;-) Mut ei se haittaa, mun täytyy keksiä jotain muuta sitten!

  VastaaPoista
 4. No, eihän nuo verhot ole ollenkaan kamalat enää;-) hyvät ilman puhveja! Sininen on tosiaan niin suomalaisten rakastama väri ja mikä ettei se pojallekin sovi. Valkoinen päiväpeitte ja siihen saman sinisiä koristetyynyjä, ehkä?!

  Kivaa viikkoa sinulle ja hyvä kuulla että siellä ollaan jo "urauduttu";-)!

  VastaaPoista
 5. Vekarus: Kiitos :)

  Ruusa: Kyllä mä haluan noista eroon...

  nanna: No siinähän ne syt sitten on. Puhviverhot ja toisessa kuvassa plyyssimatto :DDDD Maton puolustukseksi että se on täyttä villaa. Maailman kätevin mattomateriaali lapsiperheeseen. Ja kyllä sä voisit tehdä aiheesta postauksen :)

  Aamunkukka: Eiiiiii... Valkoiset verhot ja valkoinen päiväpeitto, se on jo päätetty! Sininen saa luvan jäädä tilapäiseksi :), myös tyynyjen osalta :))

  VastaaPoista
 6. Äidilläni on tuollaiset puhviverhot persikanvärisenä - perintöä odotellessa siis :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)