lauantai 12. syyskuuta 2009

Varusteita

Tuo meidän teiniprinsessa harrastaa ratsastusta. Aloitti jo ihan pienenä ja nyt taitaa olla menossa jo yhdeksäs vuosi. Varusteita pitää joskus uusia ja tänään oli sellainen päivä. Tyttö käy ratsastamassa 2-3 kertaa viikossa ja monena viikonloppuna on kisat kuten taas huomenna. Se mitä eniten lähdimme hakemaan, oli kisatakki. Sopiva jäi löytymättä kun en halunnut maksaa siitä yli 300 euroa. Toinen mikä pitäisi saada pieneksi käyneen tilalle on turvaliivi. Parhaiten tytön päällä istuva turvaliivi oli hinnaltaan 350e. Turvallista pitää olla, mutta tuota hintaa en suostu maksamaan. Näitä jäämme vielä etsimään. Uusi takki, housut, kypärä ja hanskat löydettiin, parit sukatkin. Näillä pärjää taas talven yli, ehkä pitempäänkin.

Ratsastusvarusteiden jälkeen käytiin kiertämässä normaalit henkkamaukka ja sellaiset. Löytyi tytölle pari neuletta ja villakangastakki. Äiti on aika tyytyväinen tytön makuun, hyvännäköiset vaatteet osti. Itselleni ostin ratsastustarvikeliikkeestä hupparin, oli -40% alessa joten raaskin ostaa. Jonkinverran on kokemusta Horzen vaatteista ja ei voi muuta kuin kehua. Trikoo pysyy hyvänä pesusta pesuun, ei lörpähdä tai nukkaannu. Hintansa väärtejä ja valikoimasta löytyy muutakin kuin varsinaista ratsastusvarustetta. Hupparinikin tulee ihan arkikäyttöön puseroksi. Näistä ei kuvia kun menivät jo pyykkiin ja kaappiin.

Ennen kaupunkiin lähtöä ehtisin maalata kummitytön tuolin. Kesällä kunnostin hänelle vanhan työpöydän, mutta sopivaa tuolia ei heti löytynyt. Nyt se tuli kierrätyskeskuksessa vastaan parilla eurolla. Hioin pahimmat pois ja pintaan samaa maalia kuin työpöytään. Kuva näyttää huonosti, väri on hennon liila.
Arvonta on voimassa huomisiltaan asti. Pienet pojat meni perjantaina mummolaan ja saapuvat onnettareiksi vasta huomen iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)