maanantai 7. syyskuuta 2009

17x19

323 neliötä yhteen ommeltuna. Jokaiseen neliöön kaksi hakaneulaa, tekee yhteensä 646 hakaneulaa. Urakka alkaa huomenna, voit sisko alkaa odotella peittoasi!

Hurja määrä uusia lukijoita ja aivan ihania kommentteja! Kiitos kaikille ja tervetuloa uudet lukijat, toivottavasti osaan jatkossakin tarjota teille ja "vanhoille"mielenkiintoista luettavaa.

3 kommenttia:

 1. Oho, minkä urakan olet jo tehnyt ja minkä tulet vielä tekemään! Hyvän näköinen peitto on tulossa!

  VastaaPoista
 2. Hurjan homman olet tehnyt!

  Jäi kännyllä kommentoimatta aiemmin nuo astia ja collegejutut. Meillä on kotona 24 arkikäytössä vihreänä, sitten on kaikki mahdolliset muumimukit, joihin saa kulhon ja niiden kanssa käytettäväksi keltaista Teemaa, sopivat kivasti yhteen. Apilanlehdeltä on pari astiastoa talvisiin juhliin ja kesäisiin valkoista Arabian Dominoa (eli kaikki Arabian sarjat tai ainakin värit on sellaisia ettei niitä enää saa). Huvilalle ostettiin muumimukien (niitä on aikas paljon) Ikean sinisiä astioita ja anopilta tulleita isoja valkoisia Teemoja ja on siellä myös vanhan mökin peruja Teeman edeltäjää (mikä mahtoi olla nimi) keltaisena. Juhlakäyttöön on Apilanlehteä ja niitä prinsessa-astioita sekä vanhan mökin ja anopin vanhoja ruusuastioita.

  Mutta kaikesta näistä suosittelisin niitä Ikean astioita.

  Collegehousuja tai olla Lindeksissä ainakin aiemmin Autot-printillä, samoin Sittarissa. Meille niitä ostetaan myös ihan vaan Tarjoustalosta päiväkotikäyttöön.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)