keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Sekatyömiehet

Täällä hommat edistyy vauhdilla kun alkuun pääsivät. Vaan mikäs se on miehen tehdessä kun on kaksi loistavaa apulaista! Uusi alapohja tuvan kammariin syntyi supernopeasti, ainakin äidin silmissä. Pojat huolehtivat, että iskällä riittää nauloja vasaran alle.
Naulaamisen jälkeen kuopus autteli muuraustöissä kun minä olin eskarilaisen kanssa hakemassa tyttöä tallilta. Ehdin onneksi napata pari kuvaakin. Vaatteet nyt eivät ihan muurausvaatteet olleet, mutta turhista ei viitsi nipottaa. Pääasia, että mukavaa oli ja sai kokeilla ihan oikeita juttuja. Mies päätyi hiukan tukemaan tämän uunin alustaa, tiilikerros kun oli aika matala. Vanha hiekkaeriste tuki sitä omalla painollaan, mutta nyt sitä hiekkaa ei enää ole. Toivottavasti nyt kestää.
Oli 11-vuotiaskin touhuillut, leikkasi nurmikon ja teki löydön. Näin komea syreenikiitäjän toukka oli sattunut kohdalle. Pari kertaa on tavattu itse perhonenkin ja se on iso, mutta niin on toukkakin.
(toukkakuvan otti 11-vuotias)5 kommenttia:

  1. Tuli hetkessä kammottava muisto lapsuudesta, kun veljeni kasvatti juuri noita toukkia kotona, ja kerran sellainen mönki jo omassa huoneessanikin...

    VastaaPoista
  2. Olivieno: Minäkään en tykkää toukista, enkä mistään ötököistä. Täällä maallahan niitä sitten riittää...

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)