maanantai 14. syyskuuta 2009

Ei aina helpoimman kautta.

En käsitä, kun nyt sitten kerrankin haluaisin tilata jotakin netistä, en saa tilaustani läpi. Te konkarit, nöyrä pyyntö, auttakaa.

Teiniprinsessa haluaa tilata paidan rapakon takaa. Äiti yrittää sählätä visansa kanssa, mutta ei toimi. Ilmoittaa ettei kortinhaltija ja osoite täsmää. Jos joku nyt osaisi selkokielellä selostaa mitä laitan kuhunkin kohtaa.

Tilausta yritimme täältä:http://shop.erasems.org/collections/all (minun silmiini vaikutti ihan ok paikalta).

Tumpelo kumartaa ja kiittää, jo etukäteen.

5 kommenttia:

 1. Asiaa enempää tutkimatta, onhan toimitusosoite sekä kortinhaltijan osoite sama?
  Eli pankissa kortin osoitteena ihan sama osoite kun minne tilaus toimitetaan.

  VastaaPoista
 2. Sen kummemmin asiaan perehtymättä, onko sukunimessä tai osoitteessa ä tai ö ? Ei välttämättä toimi jenkkilästä tilatessa. Mulla on kanssa joskus ongelmia kun sukunimessä on ä =)

  VastaaPoista
 3. anana: Sama on osoite, kokeiltiin miehenkin kortilla ja samaa herjasi.
  Hansu: No sukunimi on täynnä ääkkösiä :) Onko tuohon pulmaan mitään ratkaisua? Yritettiin ääkkösten kanssa ja ilman, eikä kelpaa. Piääkö mun laittaa joku kaveri tilaamaan jonka nimi on ilman ääkkösiä?

  VastaaPoista
 4. Tässä en osaa auttaa, valitettavasti! Mutta tulin kuitenkin kiittämään: on ihanaa, että jaksat käydä lukemassa ja vielä aina kommentoitkin. KIITOS!

  VastaaPoista
 5. Joo, siinäpä se! Ei ole ratkaisua, mä lainaan veljeni korttia kun tyttönimessä ei ole ääkkösiä. En tiedä sitten, suostuisiko nettikauppa esim. jonkunsortin käsin vahvistamiseen?
  Helpointa kuitenkin lienee lainata jonkun korttia ja maksaa sitten hälle. Monestihan noissa nettikaupoissa on se mahdollisuus, että toimitusosoitteeksi saa erin kuin maksajan. Joten tilaa omaan osoitteeseen, toisen kortilla. Heleppoa kuin heinänteko, eikös ? =)
  Tsemppiä kiemuroiden ratkaisuun =)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)