maanantai 21. syyskuuta 2009

Vähän mutta riittävästi.

Sen voisi sanoa lastemme vaatekaapeista. Vasen kaappi on kuopuksen. Ylähyllyllä yöpuvut, pitkähihaiset paidat ja t-paidat. Alempana farkut, muut housut ja pari neuletakkia. Laatikossa sukat ja kalsarit, tyhjään kohtaan tulee pitkät kalsarit.

Eskarilaisen kaapissa ylhäällä yöpuvut (ei kuvassa). Seuraavalla hyllyllä pitkähihaiset paidat, hupparit yms. ja t-paidat. Alempana farkut ja muut housut. Laatikossa samat sukat ja kalsarit kuin kuopuksella. Kuvasta puuttuu vielä kaupuspaidat ja sellaiset, ne roikkuvat henkareissa kuopuksen vaatekaapissa.

Tämä määrä on ihan sopiva meille. Pyykkiä ei tarvitse pestä joka päivä ja tulee pidettyä kaikkia vaatteita. 11-vuotiaan pojan kaappi kuitenkin kaipaisi kipeästi päivitystä. Sen ajattelin tehdä kunhan siirtyy huoneensa remontin valmistuttua sinne. Huoneen remontin myötä meiltä tulee myyntiin kaksi Ikean Robin-vaatekaappia. Väri vihreä. Ovat toimivat mutta liian matalat pojan korkeaan huoneeseen.

9 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä ihan sopivalta määrältä. Meillä on aivan liikaa. Siksi nuo silityssessiot venyvät ja tuntuvat vastenmielisiltä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää suunnilleen samalta kuin meidän pojan kaapissa. Paitoja on sopivasti, ei tarvitse viikkoon (tai kahteen) pestä, housuja on veloureita kaikissa väreissä, mutta ei kahta samaa väriä tarvita, eikä muita sisähousuja tarvita muita.

  Meillä lähtee kiertoon heti, kun alkaa näyttää siltä, että menee kuukauden päivät ennen kuin ehtii kaikki puserot pojan päälle.

  VastaaPoista
 3. Osuva otsikko ja hyvä päämäärä! Vähän mutta riittävästi olisi hyvä motto myös omaan vaatekaappiin!

  VastaaPoista
 4. Ihanan väljää! Ei vaan meidän kaapeissa, mutta se tuskin on kellekkään yllätys. ;D
  Toisaalta meillä on vähän kappitilaakin, niin täytyy sulloa ahtaammin.

  Tosi kivat nuo kaapitkin teillä! :)

  VastaaPoista
 5. Meillä pojan vaatekaappia on helppo pitää järjestyksessä... Vaatteita on myös sopiva määrä. Tyttöjen vaatekaappien kanssa olen välillä epätoivoinen, vaatteita kun on ihan liikaa.

  Ihanan siistit kaapit teillä;)

  VastaaPoista
 6. Olivieno: Nostan kyllä hattua jos jaksat kaikki vatteet silittää. Minä en sitten millään vaikka silitetyistä tykkään.
  Shaoli: Meilläkin ne pinon alimmaiset lähtee kiertoon aika nopeesti jos ei käytettyä tule. Noi kaapit on oikeasti tosi pienet.
  Hiiriemo: Mulla sais kyllä itsellä olla enemmän vaatetta. Miten sitä aina tulee haalittua vain lapsille.
  Mia: Meilläkin on vähän kaappitilaa, siksikin on pakko pitää vaatemäärät kurissa. Kaapit on Ikeasta, niitä taitaa olla vieläkin myynnissä. Tykkään itse niistä tosi paljon vaikka eivät ole mitkään suurensuuret.

  VastaaPoista
 7. Teidän kaapit on just mun maun mukaan. Mä ahdistun sellaisista täyteen ahdetuista sekavista kaapeista.

  VastaaPoista
 8. Mari: teinityötn vaatekaappiin mä en edes pahemmin kurkkaile, hoitaa sen jo itse. Muistan kyllä kun oli pieni niin sitä vaatetta oli, ihan vaikka kolmen tytön edestä. Poikien kanssa on helpompaa.
  Nina: Minäkin tykkään väljästä. Vielä kun saisin omasta vaatekaapista ne kaikkien toppatakit pois. Ehkä sitten kun eteisen remontti on valmis.

  VastaaPoista
 9. Kiitos paketista :) Pakettikortti tuli jo eilen mutta pääsen postiin vasta tänään iltapäivällä.

  Minä olen huomannut tuon saman, että tytön kaappi tursuilee mutta pojalle piisaa paljon vähempi. Esikoisella on varmaan nelinkertainen määrä vaatteita verrattuna kuopukseen. Tosin esikoinen käyttää jo pidemmän aikaa saa kokoa, kun taas kuopus siirtyy vielä n. 6kk:n välein uuteen kokoon.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)