tiistai 15. syyskuuta 2009

Joulupukki tuli etukäteen

Pojat oli kuin jouluaattona kun mies kaivoi työsalkkunsa esiin. Eikä olekaan mikään tylsä asiakirjasalkku vaan kunnon puuhapeten loota. Siinä hetken ihmettelivät ennen nukkumaan menoa, hipelöivät ruuveja ja kaikenmaailman nippelinappeleita. Kuului vain: Iskä, mikä tää on? Mikä tää on? Mikä tää on? Iskä taisi joutua selittämään joka nippelin tarkoituksen. Teiniprinsessa sai vihdoin ja viimein kaipaamansa rullaverhon huoneeseensa.

8 kommenttia:

 1. Keskittynyt parivaljakko. Kauniita, raikkaita värejä sukissa.

  VastaaPoista
 2. Hei haloo??!!!! Mun on ihan pakko näyttää huomenna tuo kuva sun miehen työkalupakista! Ihan mahtavan siisti! Meillä on ainakin kolme pakkia puoli tyhjillään ja työkalut pitkin autotallia :)

  VastaaPoista
 3. PrinsessaTrio: Täytyy paljastaa, salkku on uusi ja vasta täytetty joten on vielä kuin uusi. Ei mee varmaan kuin muutama viikko niin se on täysin sekaisin ja puolet sisällöstä on likaa ja pölyä :D

  VastaaPoista
 4. :) Meillä on niin päin, että nuorimman POJAN työkalupakki näyttää tuolta ;)

  Jos minä tarvitsen työkalua, menen aina Veetin pakille. Se on uskomaton! Vauvasta asti se on nukkunut ruuvimeisseli kainalossa :)

  VastaaPoista
 5. Viivu: Mä löydän parhaiten jos en omastani niin poikien pakeista :) Niin se vaan tuppaa menemään. Meillä kuopus taitaa olla eniten työkaluista kiinnostunut vaikka muutkin ovat olleet.

  VastaaPoista
 6. MAHTAVA LOOTA! Täälläkin asustaa kaksi alamittaista, jotka kyllä antaisivat tuollaisesta varustuksesta täydet pisteet. Wau! Pojat rakastavat tosin erityisesti poranteriä...Kyllä miesten jutut on miesten juttuja!

  VastaaPoista
 7. Oujee..siis mahtavan siisti pakki! Meillä on kaksi pakkia ja voi veljet ku ne on sekasin..ja sitte ruuvareita on jääny sinne ja tänne ja vähän tuonnekin, ku ei sitte jakseta laittaa paikoilleen takasin..plääh..ite syyllistyn samaan! Appiukolla taas on kaikki niin tip top, se tietää just eikä melkein missä on joku tietty juttu.

  VastaaPoista
 8. Oi upea salkku ja niin paljon kaikkea ihailtavaa pienille lapsille!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)