keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Laajennus, osa 3. nykytilanne

Tältä tämä pohjoispääty nykyhetkellä näyttää. Vielä puuttuu väriä, listaa ja muutama lauta, mutta ehkä ne siihen vielä tulee. Tuo piskuinen terassi portaineen on väliaikainen, silti luulen, että se saa olla siinä vielä muutaman vuoden kunnes on saatu pähkäiltyä millainen se lopullinen terassi on.
Talo koivikon puolelta. Koivikkoa on harvennettu jo rajusti, silti muutama puu talon läheisyydestä saa vielä lähteä, varmuuden vuoksi. Minä jaksan loputtomiin ihastella tätä meidän ikkunariviä. Näin kesällä se näkyy aika huonosti, mutta talvisin näkyy komeasti kylän tielle saakka. Koivikko on se meidän sienipaikka mistä niitä kanttarelleja tulee. Siis juuri niitä mistä emme itse pidä, tulee litroittain. Äitini kyllä tykkää ja yleensä kerääkin ne pois.
Pääty on aika ankea, kodinhoitohuoneesta ei raaskittu uhrata yhtään ylimääräistä senttiä ikkunoille, siksi vain tuo yksi kapea. Oven ikkunasta tulee lisää valoa, kattovalaisimesta keinotekoisesti.
Kumpaankos huomenna kurkistetaan, kodinhoitohuoneeseen vai pojan huoneeseen joka tänään tyhjeni imuauton voimin?

5 kommenttia:

 1. Komea on ikkunarivistömme, todellakin!

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä myös ihastella ikkunarivistöä :) Uusi osa istuu taloon ihan hyvin! Meillä (tai siis ehkä minulla...) onkin tarkoitus tapetoida ensin meidän makkari. Tapettitalosta tilasinkin muutaman mallipalan mistä valikoidaan tapetti. Katselin netistä ruotsalaisia perinnetapetteja, kauniita ovat mutta niin on hintakin :))

  VastaaPoista
 3. Todella ihana ikkunarivistö, kaunis kaunis vanha talo ja ihana koivikko!

  VastaaPoista
 4. Kodinhoitohuone olisi kiva nähdä. Jos sais vaikka ideoita omaan. Meillä on kyllä valmis jo, on tuolla kellarissa mutta tällähetkellä siellä ei ole muuta kuin pesukone, kuivausrumpu ja -kaappi, sekä allas hanoineen. Muuten on täynnä kaikkea muuta roinaa josta pitäisi päästä eroon.

  VastaaPoista
 5. Voi hyvät hyssykät...miten komea talo!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)