keskiviikko 5. elokuuta 2009

Toimistotöitä.

Pojat leikki tänään toimistotöitä. Minä tein sillä aikaa iltapalaa (tai siis oikeasti päivällistä, mutta ettehän kerro kellekään) tuvassa. Välillä kävin kodinhoitohuoneessa ja ohimennen vilkaisin poikia huoneessaan. Istuivat pulpetillaan ja kuulemma toimistotyöt olivat menossa. Iltapalapäivällisen laitto jatkui, kunnes kuopus tuli luokseni ja sanoi, kato äiti! Äiti katsoi, voi ei, oli toimistosta tullut ilmeisesti tatuointitoimisto, sillä tämännäköinen poika oli äidin edessä: Onneksi pesu haalisti jäljet ja ruokaa päästiin nauttimaan hiukan haaleamman sävyisenä.

Käytiin me tänään ihan oikeassakin toimistossa, paikallisen MS-yhdistyksen toimistossa. Ystäväni oli siellä hommissa ja lupasimme mennä noutamaan esitteitä ja muuta materiaalia MS-taudista. Pojille tarjoiltiin limsaa ja pipareita, voi onnekkaita. Viisivuotias siinä nautti omistaan ja tokaisi: Hmmm... kukas sitten on tämän työpaikan johtaja? Vaan ei kuulemma ollut tuolla toimistolla johtajaa :D

Meillä on 5-vuotiaalla muutenkin kovasti tapetilla nämä johtaja asiat. Monesti miettii kuka on meidän perheen johtaja. Joskus hän itse, joskus on iskä tai äiti, joskus isoveli tai -sisko, mutta ei koskaan pikkuveli.

9 kommenttia:

 1. Kyllä ne lapset vaan keksii. ;)
  Voimia sinne!!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin poika yhdessä vaiheessa piirsi AINA kädet ja naaman täyteen kuvia, se oli piirtämisessä se kaikkein hienoin juttu!

  VastaaPoista
 3. :DDD
  Meillä mentiin muutama vuosi sitten isomummun yhdeksänkymppisille parrakkaina, viiksekkäinä ja käsi- ja rintakarvoin varusteltuna... pikkumies oli retee, muille vieraille nauru maittoi ja äitiä ja isiä hävetti... :))

  VastaaPoista
 4. Aikas kiva kuviointi ;)
  Kyl lapset osaa keksiä kaikkea kivaa ja sitten yleensä vielä ihmettelevät et mitä se äiti oikein mölyää meille, eihän me olla mitään tehty...=)

  VastaaPoista
 5. Selkeästi pieni johtajan alku siellä kasvamassa!
  Ne, jotka "syntyy" johtajiksi haluavat kuulemma jo pieninä tietää, "kuka täällä on johtaja?" eli "kuka täällä määrää". Tämän henkilön kanssa kannattaa sitten olla hyvää pataa ja siten selviää helpoimmalla :)

  VastaaPoista
 6. Nanna: Oisikohan tuleva johtaja :D, mistäs näistä koskaan tietää.

  VastaaPoista
 7. Selvää johtaja-ainesta, mutta myös varmaan ikään kuuluvia juttuja! Meilläkin ollaan jo kauan selvitelty sitä, mitä kaikkea saa tehdä kun on isän tai äidin kokonen. Sitten kun on isompi saa kuulemma määrätä. Voi minua raukkaa, poika menee varmaan ohi kymmenen vuoden sisällä...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)