sunnuntai 23. elokuuta 2009

Taas maalausta

Miehellä on ollut tämä viikko kesälomaa. Sen huomaa ainakin siitä, että remontti etenee edes jotenkuten. Eilen pääsin taas listojen maalaukseen. Nämä ovat tulossa kodinhoitohuoneeseen kattolistoiksi ja ikkunalistoiksi. Ikkunan yritän ehtiä vielä maalata ennen listojen kiinnitystä, edes sisäpuolelta. Vähän mietityttää miten nämä tumman siniharmaat listat sopivat vaalean harmaaseen huoneeseen. Toisaalta tuntui, että vaalean harmaat listat olisi olleet liian pliisut.Kattolista on samaa mitä on käytetty muuallakin talossa, puuvalmista listaa Terrasta.

Tuli sitä maalia sudittua muuallekin kuin listoihin. Ulkoseinään on maalattu koeversioksi jo viime kesänä yksi lauta vaalean harmaaksi. Nyt maalasin tuon leveän alapuun listamaalilla ja tulos on tämännäköinen. Itse olen sitä mieltä, että talomaali pitää olla tummempaa, tai alapuun maali vaaleampaa. Muuten on oikein hyvä ja tämä vain vahvisti, että talomme ulkoväritys tulee olemaan vaaleamman harmaa tummemman harmain listoin.7 kommenttia:

 1. Hurjan määrän olit listaa maalannut. Mielenkiinnolla odotan kuvia lopputuloksesta!

  VastaaPoista
 2. Ai niin, kännykällä jää aina kommentoimatta eli onnea vauvan johdosta!

  VastaaPoista
 3. Vierailulla ihanassa blogissasi!

  Onnea koiravauvan johdosta, ja listaprojekti vaikuttaa oikein hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Vekarus: Kiitos :)

  Viivu: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista
 5. Maalaushommat ne ei sitten kyllä lopu ikinä -lisääntyvät vaan;)

  VastaaPoista
 6. Onnea koiravauvasta <3

  Tuo tummanharmaa näyttää kuvassa siniharmaalta, aivan samanväriseltä kun meidän talo.

  Meillä on kans yhden huoneen pientä pintaremonttia menossa, kun muutetaan se koululaisenhuoneesta kahden pienen pojan huoneeksi, eli maalia on täälläkin sudittu.

  VastaaPoista
 7. Marika: Semmonen siniharmaa se enemmänkin on, ihan oikein näit :) Listoihin olis saanut olla harmaampi, mutta en raaskinut erikseen ostaa niitä varten täyttä tölkkiä. Sävy on Uulan pellavaöljymaalin myrsky jos oikein muistan. Vaaleanharmaa taitaa olla kaste tai usva.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)