maanantai 24. elokuuta 2009

Joko hait omasi?

Ikean kuvasto ei taida tänä vuonna kolahtaa postilaatikkoon. Ei se mitään, koiranhakureissulla bongasin hotellin telkkaa tuijottaessa mukavan mainoksen jossa luki, hae Ikean kuvasto R-kioskilta. No arvatkaas mitä tehtiin heti ekana kun hotellista poistuttiin. Mentiin tietysti sopivasti ekasta kulmasta löytyneelle R-kioskille ja mies nappasi minulle kuvaston ostaessaan keuhkonpilauskääryleitään. Eilinen ilta meni mukavasti tämän kimpussa vaikka mitään hetimullejanyt-juttua sieltä ei löytynytkään. Hakekaas omanne!

17 kommenttia:

 1. Meillä kolisi "raamattu" luukusta jo jonkin aikaa sitten. :D

  olemme sitä kaikki lukeneet ja merkkailleet omia toiveita :D

  VastaaPoista
 2. Mulle kolahti tuo kans viime viikolla postilaatikkoon, mutten möskään minä saanut mitään "hetimullenyt" tunnetta mistään...muutama sellainen kiva juttu jonka vois hankkia kun sinne sattuu menemään...eli huomenna ha-haa...haetaan Jelelle ja Temelle se sohva ja ruokapöytä...

  VastaaPoista
 3. Jaa, ilmaseksiko saa..vai pitääkö ostaa jotain sieltä?

  VastaaPoista
 4. Me asutaan Ikean vieressä, mutta näemmä jonkinlaisella katvealueella, koska kuvasto ei laatikkoon ole kolahtanut. Argh!

  Eilisellä Ikea-reissulla nappasin sitten omani. On sitä vaan niin hauska selailla!

  VastaaPoista
 5. Minulle kuvaston ilmestyminen on yksi vuoden kohokohdista!! Olen jo lukenut sähköistä versiota netissä pitkään ja huokaillut....

  VastaaPoista
 6. Kyllä meille ainakin kolahti viime viikolla Ikean kuvasto postilaatikkoon!

  Kivoja juttuja taas siellä, sisustusinto heräilee! =)

  VastaaPoista
 7. Meille tuli ihan kotiin asti :-)

  Muttei löytynyt meillekään sieltä mitään "pitää heti saada"-juttuja (tai ne uutuudet, jotka siellä oli sellaisia, on jo tullut ostettuakin, kun ollaan monta kertaa viime aikoina käyty Ikeassa).

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä! Ihmettelinkin joku aika sitten, kun koetin hakea IKEAn sivuilta kuvastotilauskohtaa, mutta en löytänyt sitä.

  Nyt tiedän, mistä saan omani.

  VastaaPoista
 9. No miten epistä, toiset saa laatikkoon ja toiset. Onneksi ärrä pelastaa meidät maalla asuvat kuvastoaddiktit :D

  VastaaPoista
 10. Meillekin tuli postissa. Selattu on ja ostoslistakin on pitkä, kunhan nyt saadaan talosta seiniä pystyyn...

  VastaaPoista
 11. Munkin täytyy kipaista ärrälle! Lamppuja sun muuta tarviis... Kiitti vinkistä;)

  VastaaPoista
 12. Tylsää ja epistä, meillekään ei ole tullut ja lähimpään R-kioskiin on kuitenkin 30km matkaa. Ei viittis ihan kuvaston takia lähteä..
  Pitääpä kysyä voisivatko lähettää.

  VastaaPoista
 13. Pieni Lintu: Ei maksanut mitään :)

  VastaaPoista
 14. Sain omani mökkimatkan varrelta olevasta pienen pienestä kyläkaupasta, arvaa oliko kiva yllätys perjantai-iltana? Sunnuntaina löytyi kotipostilaatikosta toinen ja kolmas näytti olevan portailla, teinikin oli näköjään jostain saanut... mitään pakkosaadaheti-kamaa en mäkään löytänyt, mutta mitä enemmän kuvastoa selailee niin sitä enemmän siitä saa irti..

  VastaaPoista
 15. Lahdessa kuvasto tuli jo reilu viikko sitten. Mulle nappas työkaveri kuvaston käydessään siellä. Veronpalautuksia odotellessa!!!

  Pääsitkö kurssille? Mulla on niin paljon iltoja maanantaisin, et en pääse mihinkään! Vai onko se enää maanantaina?

  VastaaPoista
 16. Mannukka: Hyvää palvelua kyläkaupassa :)

  Pirpana: Minä kun en vielä tiedä verotustani, vaan tuskin mitään tulee kun ei mitään maksa. Kurssille pääsin, on tiistaisin kuten ennenkin :) Nyt on tunti illassa lisää, jihuu!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)