maanantai 17. elokuuta 2009

Häät

Perheemme oli lauantaina siskoni häissä. Olihan ihanat juhlat. Sää mahtava ja ruoka hyvää. Vihkiminen oli pienen paikkakunnan jättimäisessä kirkossa. Kirkko on todella upea sisältä ja aivan kuin tarkoitettu häitä varten. Tosin siskon mielestä käytävä olisi voinut olla vaikka puolet lyhyempi.
Kuvattavuudessa taisi mennä hääparin ohi heidän tyttärensä, kummityttömme. Tämä neiti prinsessainen kyllä osasi poseerata ja olikin huokaillut miten kaikki haluaa kuvata juuri häntä. Taisi olla 5-vuotiaan unelmapäivä.
Riisin jakaminen oli tärkeä tehtävä. Meidän pienimmät eivät ole ennen olleet häissä niin että niitä muistaisivat joten riisin heittäminen oli ihan uusi juttu. Hauskaa se oli ja taisi sitä lentää monta kourallista. Juhlapaikalta otetut kuvat ovatkin sitten sellaisia joissa on juhlaväkeä, useitakin. Lupaa en kuvien julkaisuun kysynyt joten jäävät vain omaksi iloksemme. Hääpaikkaa, vanhaa osuusmeijeriä täytyy kyllä kiittää lasten huomioimisesta. Pihalla oli keinut ja leluja ja kolme tällaista poljettavaa autoa. Meidän pojat taisi polkea kilometrejä tuon lauantai-illan aikana.

Kiitos vain sisko ihanista juhlista!2 kommenttia:

  1. Miten kaunis morsiusneitonen! Suloinen niin aivan. :))

    Hääpaikka kuulostaa hyvältä -yleensähän lapsiperheen juhlat ovat yhtä taistelua lasten tylsistymistä vastaan. Mahtavasti hoidettu homma!

    Onnea siskollesi! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)