keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Tyytyväinen

Olen tyytyväinen lokakuun loppumiseen, marraskuu on syntymäkuukauteni ja sillä on siten erityinen merkitys. Ja marraskuussa voi aloittaa joulun odotuksen.
 Vaikka eipä voinut säitä valitella lokakuussa. Yllättävän paljon on näitä auringon valon kultaamia kuvia lokakuun päiviltä.
 Vastapainoksi saatiin myös lunta ja muutama harmaa päivä.
 Lokakuussa on huikeitä värejä. Yllä juhannusruusu näyttää että sillä on arvonsa myös kukinnan jälkeen.

Haravointia sai harrastaa riittämiin. Lehdet ovat siististi vadelmien juurella, osa kasvimaalla ja osa maatumassa ison kuusen alla.
Eikä sovi unohtaa syyskuussa alkanutta entisöintikurssia jolle vein lokakuussa verhoilutyöni. Tavoitteena on saada loput kaksi tuoli verhoilluksi ja jos suinkin löydän sopivan kankaan niin teen myös viimeisen verhoilun.

Enää seitsemän viikkoa tämän viikon jälkeen ja sitten alkaa joululoma, aika huikeaa!

15 kommenttia:

 1. Todella kaunista on teillä ollut lokakuussa, sama tunne, mutta lokakuusta yleensäkin tulee minulle mieleen keltainen. Se ei kovin harmaalta kuulosta ;-) Marraskuukin on jees, koska silloin ei yleensä ole lunta eikä pakkasta. Sitten kun ne saapuvat, alkaa kurjuus, joka toivottavasti kestää mahdollisimman lyhyen aikaa. Talventähtien kukintaa odotellessa ;-) Mukavaa joululoman odottelua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä huhtikuuhun ole kuin puoli vuotta aikaa, tämä on vähän sellaista jaksaa, jaksaa tsemppausta itselle :D
   Tänä vuonna lokakuu oli todella keltainen, upea upea ruska.

   Poista
 2. Voi mikkä kullatut maisemat. Lokakuu oli kyllä tänä vuanna erikoosen kirijava. Mullon viälä pihalla kaikellaasta piäntä tekemistä. Toivonki lämpöjaksosta maharollisimman pitkää, että marraskuuki menis mukavasti. Pian se sun joululoma koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian koittaa joululoma, vastahan tässä syyslomasta selvittiin :) Lämpöjakso sopii, mieluiten sateettomana niin saa myös jotain pihan rästihommia tehtyä.

   Poista
 3. Kauniita maisemia. Niitä onkin mukava muistella nyt. Minä olen kanssasi eri mieltä marraskuusta; minusta se on synkin ja vastenmielisin kuukausi vuodessa. Tosin tähän astinen syksy on ollut niin aurinkoinen, värikäs ja kaunis, että ehkä kestän yhden märän, kolean ja pimeän pätkän marraskuuta ennen talven tuloa. Mutta sinulle toivottelen mukavaa marraskuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin marraskuu varmasti olisi synkin ja pahin mutta olen koittanut kääntää sen positiiviseksi kuukaudeksi, olemme miehen kanssa tavanneet marraskuussa 29 vuotta sitten, on omat syntymäpäivät ja useamman lasten serkun syntymäpäivä ja saa aloittaa joulun odotuksen.

   Poista
 4. Sinne se lokakuu vaan livahti. Mutta ei tosiaan ole valittamista, niin kaunista lokakuuta harvoin saadaan osaksemme.
  Ihana asennoituminen marraskuun alkuun. Tosiaan, kun miettii joulun lähestymistä, ei marraskuunkaan pitäisi mitenkään kurjaa olla.
  Ja oma synttärikuukausi on aina erityinen. Onnea jo etukäteen!
  Mietin muuten sinua aina tiistaisin, kun menen japanin tunnille. Näen ikkunasta jonkun verhoilukurssin puuhailuja ja mietin, mahdetaanko käydä jopa samassa paikassa harrastamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli lokakuu erityisen kaunis. Ei mitään valittamista. Käyn kurssilla koululla jossa ei näy ikkunoista kuin pihaa, luulen että näet sen kurssin mille en enää mahtunut, nyt joudun ajamaan vähän kauemmaksi.

   Poista
  2. No, sitten käyt varmasti toisessa paikassa entisöintikurssilla. Ikkunan takaa näkyvä ryhmä näyttää enemmänkin verhoilukurssilta.
   Mutta on ollut kiva ajatella sinua joka tapauksessa ohimennessäni. :)

   Poista
 5. Kauniita lokakuisia kuvia! Minulle marraskuuta värittää osittain jo lähestyvä joulu, ja yleensä marraskuu tuntuu kuluvan nopeasti. Mukavaa marraskuun alkua ja synttärionnea jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleva joulu on minullakin mielessä, viime vuonna en suuremmin jouluun panostanut, katsotaan mikä on fiilis tänä vuonna.

   Poista
 6. Lokakuu oli minusta kaunis kuukausi kuten sielläkin kuvista päätellen. Hyvä on lehtiä jättää suojaksi ja maatumaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuu on todella kaunis, nyt on syksy rumimmillaan mutta toisaalta vesisateet tekee hyvää kuivahtaneelle maalle.

   Poista
 7. Puutarhassanne on ollut suorastaan loistava lokakuu. Olemme saaneet nauttia Uskomattoman kaunista syysruskasta.
  Minusta marraskuu on täällä etelärannikolla kaikkein pimein ja usein myös märin kuukausi. Toisaalta se tarjoaa erinomaisen lepohetken hektisen puutarhakauden päättyessä. Onnea sinulle jo etukäteen tulevien synttärien johdosta ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska oli tänä vuonna hienoin mitä muistan, mahtava kesä sai upean lopun. Marraskuussa on monesti tosi märkää ja pimeää kellojen siirtämisen myötä. Aamulla lähtee pimeässä töihin ja tulee pimeässä takaisin.

   Poista

Kiitos kommenteista :)