perjantai 10. kesäkuuta 2016

Avoimet ovet puutarhaan ja museoon

Tervetuloa lauantaina 11.6.2016 klo 10-16 vierailulle Arvilan talon aitan museoon sekä sitä ympäröivään puutarhaan. Arvilan talo löytyy Lahden (entisen Nastolan) Ruuhijärven kylästä. Kylä sijaitsee Lahden pohjoispuolella, noin puolessavälissä Heinolaa ja Lahtea.

Jos tulet Lahden suunnasta, aja Nastolaan, sieltä liikuntakeskus Pajulahden ohi ja n. 10km päästä tulet Hevossuontien risteykseen josta on opastus ja matkaa n. 200 metriä perille. Kuntaliitoksesta ja tien nimenmuutoksesta johtuen Hevossuontietä ei välttämättä löydy navigaattorista. Silloin voi osoitteeksi laittaa Savistentie, mutta sitä ei saa sekoittaa Lahden Mukkulan Savistentiehen.

Jos tulet Heinolasta päin, käänny Vierumäellä Jaalaan päin. Versowoodin jälkeen käänny oikealle Korkeen kylään päin, aja niin pitkälle että tulet T-risteykseen josta käänny vasemmalle kohti Ruuhijärven kylää. Aja kylätietä niin pitkälle, että tulet taas T-risteykseen. Käänny siitä oikealle eli Nastolaan päin Ruuhijärventielle, n. 1,5km päästä tulee Hevossuontie oikealla ja siitä on opastus perille.
Tervetuloa!

5 kommenttia:

 1. Unikot ovat upeasti kukassa.
  Museoemännälle rattoisaa museopäivää!

  VastaaPoista
 2. Sinusta oli tänään Etlarissa tarinaa, tarkkaan lueskelin.
  Hienoa työtä oot tehny niin talossa, aitassa kuin puuutarhassa.
  Meijänkin kylä osallistuu Avoimet Kylät - tapahtumaan.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa museopäivää. Toivottavasti vieraita riittää museossa. Mielenkiintoista olisi nähdä museonne, mutta tuo välimatka hieman hidastaa.

  VastaaPoista
 4. Voi harmi. Niin mielelläni olisin lähtenyt ajelemaan ja tullut ihailemaan, mutta olemme lähdössä reissuun. Toivottavasti tulee toinen mahdollisuus. Hyvää museopäivää!

  Sirkku Pirkanmaalta

  VastaaPoista
 5. Sama täällä matka on kyllä liian pitkä.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)