torstai 26. toukokuuta 2016

Viisviikkoiset

Pennut ovat tänään tasan viisi viikkoa vanhoja. Ja olen ihan varma ettei meillä ole pennut koskaan ennen olleet tässä vaiheessa jo noin kovasti menossa kuin tämä pentue. Tai sitten aika kultaa muistot. Pentulaatikko on hylätty lähes täysin, nyt nukkumapaikkana on työpöydän takunen. Hiekkalaatikollakin käyvät jo, ja maistelevat raksuja ja mm. ranskankermaa. Iltariehut on tuttuun tyyliin ysin pintaan.
 Tarkkoja kuvia vipeltäjistä on ihan mahdoton saada minun kameralla. Tai nukkuessa saisi mutta ei niissä kuvissa ole mitään katseltavaa, musta pentukasa missä yksi punertava joukossa.
 Toinen mustavalkoisista, nimeltään Laku leikkii jo kovasti. Tutkimusretkille sen sijaan ei ole ensimmäisenä ryntäämässä.
Punainen pentu eli Toffee on utelias. Vaikka laatikosta oli yksi reuna pois, olisi yli päästävä hankalimman kautta. Tämä pentu käy retkillä keittiönkin puolella. Ja jos kuuluu vieras rasahdus, ryntää tuttuun huoneeseen takajalat sutien.
Musta pentu eli Piki on pentueen suurin, syö muita pentuja huomattavasti enemmän muutakin kuin nisämaitoa. Tästä saattaa kasvaa suuri kissa. Kuvattavaksi piti nostaa valkoisen lampaantaljan päälle, musta kissa on aika haastava kuvattava peruspokkarilla. Eikä tämäkään nappisuoritus ole, mutta edes sinne päin. Pienimmästä pennusta, Kirpusta en saanut kuvia, hänen kauneusuniaan en viitsinyt häiritä. Toisella kerralla sitten kuvia Kirpustakin.

11 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta päivityksestä. Mikäköhän lie, kun sydän meni ihan sykkyrälle. Toffeehan on varsinainen taituri <3

  VastaaPoista
 2. Oi, että voivatkin olla suloisia.

  VastaaPoista
 3. Voi, mitä söpöliinejä! Hyvin olet saanut vangittua kuviin niiden luonnetta. :)

  VastaaPoista
 4. Voi apua miten suloisia!! Ei ole mitään ihanampaa kuin kissanpennut. Nämä kuvat on pakko näyttää pojalleni, hän puhuu kissoista joka päivä kaihoten. Kiitos kun saadaan ihastella kuviasi!

  VastaaPoista
 5. Toffee ja Piki olis niin meidän kissoja! <3 Mutta eipä tässä vaiheessa edes voi perheenlisäystä harkita, kun on remontissa koko talo. :/

  VastaaPoista
 6. Niin suloisia! Toffeelle ja Pikille menetetty sydän.

  VastaaPoista
 7. Suloisuusasteikolla kissanpennut on kyllä niin kärkisijoilla. Ihania pikkuotuksia! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)