torstai 5. toukokuuta 2016

Mököttävä Kirppu

Pennut ovat tänään tasan kaksi viikkoa vanhoja. Kasvu on ollut hurjaa, sanotaan että pennut ovat olleet ruoka-aikoina kotona. Silmät ovat ihan kohta kaikilla auki ja korvat kuulevat. Kaikin puolin mallikehitystä.
 Kirpusta sain hauskan kissanpentu mököttää-kuvan tällä viikolla. Se retkotti ihan täydessä unessa mustavalkoisen pennun päällä.
 Tässä vierekkäin mustavalkoinen ja punainen pentu. Mustavalkoinen oli syntyessään painavin mutta pikimusta pentu on kirinyt sen ohi muutamalla grammalla.
 Yhdessä läjässä on turvallista ja lämmintä.
Kirpun väri on vaihtunut mustavalkoisesta tumman harmaaksi ja valkoiseksi. Eron huomaa kun vertaa väriä täysin mustaan pentuun. Mustavalkoisella pennulla on upea marmorikuvio selässä, toivottavasti se säilyy iän myötä kuten myös isoäidiltään Iinekseltä peritty silkkisen pehmeä turkki.

Nyt pentuja nuuskuttamaan, koko päivä pihalla niin pentuja on jo ihan ikävä illalla.

11 kommenttia:

 1. Voi eikä miten ihania kissanpentuja! Uskon,että niitä tulee ikävä pitkän ulkona puuhastelun jälkeen.Sinulla se on iso puutarha ja aina jaksat laittaa vielä jotain uuttakin! Hyvää alkavaa kesää.
  -Sari 'Kaukolan tilan eloa'-blogistaan

  VastaaPoista
 2. Iiks! Oi, Kirppu taitaakin olla savu. Upeita pentuja! Ihanat pullottavat masut ♥

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta, onpas noissa pikkuisissa värikirjoa. Tyytyväisen näköisiä pulleroita. Minulla ei tulisi kevättöistä mitään jos talossa olisi kissanpentuja.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kisulit. Kohta riittää vipinää.

  VastaaPoista
 5. Niin herkullisia! Mahtaisiko sitä pihalle malttaa mennäkään, jos talossa olisi noin ihana kisukasa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan suloisia pallomahoja! Kissanpennut ovat jotain käsittämätöntä suloisuuden huipentumaa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille suloisista kommenteista suloisista pennuista. Ei sitä aina malttaisi muita hommia tehdä, etenkään kohta kun pennut alkavat liikkua, touhuta ja leikkiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)