lauantai 16. tammikuuta 2016

Raidoitettujen kuningas

Onko se krookus vai Otto, saatte päätellä itse.
 Otto?
 Vai krookus?
 Minä en osaa päättää, olkoot molemmat, krookus virallisesti ja Otto epävirallisesti. Krookukset nappasin ruokakaupasta mukaani, en edes katsonut niiden nimikylttejä ja vasta kotona huomasin että toinen onkin raidallinen. Eikä se todellakaan haittaa jos vaan saan pidettyä krookukset siihen asti hengissä että voin istuttaa ne jonkin pensaan juurelle. Raitakukkaisia krookuksia minulla ei ennestään ole.
 Toinen krookuspurkki on netin mukaan isokukkainen kevätkrookus, puutarhaan sopii nekin, ikinä ei voi olla liikaa kevätkukkijoita tai krookuksia. Itsestäni olen huomannut että saan krookukset kasvamaan kaikkein huonoiten sipulikukista. Enkä tiedä missä vika.
Raitakuninkaassa on huikeat 22 vartta, toisessa vähän vähemmän. En malta odottaa näiden kukintaa, ihan kuin kevät olisi tullut kotiin.

8 kommenttia:

 1. Oijoi, onhan se jo ihan selvästi kevättä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana kisu ja krookukset! Kevättä myös kovasti odottelen.

  VastaaPoista
 3. Komea on Otto, mutta ehkä kuitenkin tuo raitainen krookus nyt viehättää enemmän.

  VastaaPoista
 4. Ihana Otto kainalossa on kiva katsella raitaisia krookuksia ja unelmoida keväästä.

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että komeita ovat molemmat raidalliset! Ostaisin itsekin tuollaisen valmiiksi istutetun purkin, mutta enpä ole ainakaan vielä täällä päin nähnyt. Meillä krookuksia työtyy keväisin nurmikolta vähän joka puolelta etupihaa, ja olen niitä sitten yrittänyt siirtää syreenin alle omaan penkkiinsä. Narsissin sipulit alkoivat kasvattaa jo vartta ennen joulua, kun oli niin lämmin. Toivottavasti eivät kuole kaikki talven aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlistä löysin :) minulla näkyi muutama hajanainen piippo ennen lumia, toivottavasti kestävät teillä ja meillä.

   Poista
 6. Popsiiko kissat teillä kukkia? Meillä toinen söisi kaikki. Tulppaanit erityisesti. Aamuisin herään maiskutukseen ja katti ottaa hatkat. Toisinaan maiskuttaa vain kovempaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät popsi :) eivät edes lumen aikana vaikka silloin ei saa luonnonruohoa.

   Poista

Kiitos kommenteista :)