lauantai 5. kesäkuuta 2010

Salapoliisit

Sain tänään inspiraation siivota tuvan miljoonalaatikot. Lootat jonne heitetään kaikki ne tavarat joille ei muuta paikka ole, tai jotka haluaa nopeasti pois silmistä. Kaikkea kummaa sitä muuten ihminen säilytteleekin. Kaksi hyenaa oli heti haaskalla kaikesta roskiin menevästä romusta kiinnostuneena. Kun molemmille pojille löytyi kellot käteen, oli heti pystyssä salapoliisileikit.
Muiksi varusteiksi löytyi poikien omista laatikoista kiikarit, otsalamppu, vanha puhelin radiopuhelimeksi ja kynä. Näillä pärjäsi hyvin ja rosvotkin napattiin kuulemma kiinni. Pienestä se leikki-into joskus lähtee.Aamu menikin vanhimpien lasten koululla. Minä olin prinsessan kanssa ysiluokan päättäjäisissä, ja mies meni kyläkoulun kevätjuhlaan poikien kanssa. Kyllä siinä äidillä silmänurkka kastui kun oma tyttö sai siellä juhlasalissa todistuksensa. Vielä ihan kelvollisen todistuksen kun ottaa huomioon tytön koettelemukset viimeisen vuoden ajalta. Helppoa ei ole ollut. Nyt se sitten alkoi kesäloma!
Onnittelut muillekin koulunsa päättäneille ja valmistuneille!

5 kommenttia:

 1. Meidän tyttö pääsi myös peruskoulusta ja tämä mammeli itki tietysti, kun oli niin haikeata... Ihania nuo teidän salapoliisit:)

  VastaaPoista
 2. MaMMeli: Onnittelut teidänkin tytölle.

  VastaaPoista
 3. Hih! Kaappien siivous on lapsille juuri parasta antia, yht'äkkiä mitään rojuja ei saakaan heittää pois, vaan kaikki on kallisarvoisia aarteita. ;) Ihanan salapoliisileikin on pojat teillä keksineet. :)

  Onnea peruskoulun päättäneelle neidolle! Siitä se elämä sitten alkaa. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Ihana leikki-idea pojilla. Lapset on kyllä uskomattomia;)

  VastaaPoista
 5. Voi kumpa sitä itsekin vielä omaisi tuollaisen lapsen mielikuvituksen.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)