perjantai 11. kesäkuuta 2010

Liikennepuistossa

Tällä viikolla on retkeilty enemmänkin. Kävimme myös Vääksyn liikennepuistossa. Minulta on mennyt koko paikka jotenkin ihan ohi, mutta onneksi luin siitä kertovan jutun sanomalehden kesäliitteestä. Puisto on ihan kanavan lähellä, ilmainen ja auki ma-la.
Satuimme paikalle sopivaan aikaan. Molemmat pojat saivat mieluisat autot. Kuopuksen auton penkki oli onneksi säädettävä ja saimme polkimet sopivaan kohtaan. Sitten se olikin vain menoa.Vauhdista huolimatta kolareilta vältyttiin. Isompi pojista osasi jo seurata nuolia ja pysyä omalla kaistallaan. Nelivuotiaan hahmotustyky ei siihen vielä riittänyt. Taitavasti muut väistelivät sujuvasti väärällä kaistalla olevaa poikaa.


Lopuksi kävimme vielä Vääksyn kanavalla. Sulutus nähtiin, mutta olivat sen verta pieniä veneitä, että silta ei noussut ylös. No ihan riittävän jännää oli meidän pojille.


Tänään alkoi sitten vesisateet ja sisähommat. Tylsää, mutta kaivattua vaihtelua puutarhassa kitkemiseen ja lapioimiseen. Mukavaa ja lämmintä viikonloppua!


1 kommentti:

  1. Tuli ihan oma lapsuus mieleen :) kesän kohokohtia oli aina päästä Vääksyn kanavalle! Pitääkin muistaa poiketa kun kesällä ajellaan sieläpäin,asutaan nääs Porissa,ettei ihan muuten vaan viitsi lähteä!!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)