keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Onnitteluja

Eihän tässä ole ehtinyt mitään puutarhakuvia latailla. Tänään on vietetty juhlia ja vastaanotettu näin kunniakkaasti onnitteluja. Kaapo täytti tänään 1 vuotta! Lahjaksi sai ihan luun ja vähän ihmisten herkkuja. Sankari oli ylen onnellinen, eikä meinannut pysyä paikoillaan kuvausta varten. Siksi sumea kuva.On tänään ollut toinenkin ilon aihe. Prinsessa pääsi opiskelemaan haluamaansa paikkaan! Valmentavat opinnot kestävät vain vuoden ja sitten on taas vuorossa haku yhteishaussa. Toivottavasti paikka tulee silloinkin.
Huomenna ehkä sitten niitä puutarhakuvia...

11 kommenttia:

 1. Onnea kaapo!
  Lola lähettää virtuaaliluun! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Kaapolle ja Prinsessalle :)

  VastaaPoista
 3. Hoitokoiramme Roki lähettää onnittelut! Onnea prinsessalle opiskelupaikasta! Edelliseen postaukseen: Toivotan sydämestäni voimia Kelan kanssa "puuhasteluun". Onneksi sinulla on kyky löytää niitä auringonpilkahduksia, (ainakin näin blogituttavuuden perusteella vaikuttaa siltä) jotka auttavat jaksamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Prinsessalle sekä Kaapolle!

  Minkäläinen tuo tolleri teidän mielestä on lapsiperheessä? Jaksaisitko joskus postata tollereista yleensä kun teillä jo toinen tuollainen. Meillä koirakuume kasvaa, ollaan pari vuotta oltu ilman koiraa ja jotain meiltä puuttuu... Meillä on aina ollut koiria ja Novascotiannoutajaa jo mietimme, kunnes meitä valistettiin ettei missään nimessä lapsiperheen koira. Olisi kiva kuulla rodusta lapsiperheen näkökulmasta.

  VastaaPoista
 5. Hanna ja Helena: Kiitos onnitteluista :)

  Niina: Kyllä tässä elämän pyörityksessä on ollut pakko alkaa nähdä niitä pieniäkin positiivisia asioita, ei sitä muuten jaksaisi :)
  Mä olen varmaan Kelan vakiasiakas koko ikäni :D
  Kiitos vielä onnitteluista.

  Ida-Antonia: Kiitos :) Tuo onkin hyvä idea tehdä postaus yleensäkin tollereista, näin ihan tavallisen lapsiperheen näkökulmasta. Palailen asiaan mutta näin heti voin sanoa meillä on toiminut elo tollereiden kanssa tosi hyvin.

  VastaaPoista
 6. Onnea Kaapolle ja onnea Prinsessalle opiskelupaikan johdosta! On se hienoa, kun meidän nuoret pääsevät haluamiinsa kouluihin! Kyllä siinä kelpaa olla äidin rinta rottingilla ja ylpeä lapsistaan!

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea sydäntenmurskaaja Kaapolle! Mä niin fanitan tätä poikaa :)

  VastaaPoista
 8. Sissi: Kiitos :)

  Katri: Hienoa on, tosin tytöllä uusi hakukierros vuoden päästä. Saa vielä vuoden miettiä mitä haluaa isona tehdä. Mutta ylpeitä saamme kyllä olla :)

  Tina: Kiitos :) Sydäntenmurskaaja eksyi tänään mutalammikkoon ja ei ollut ollenkaan ihana :D

  VastaaPoista
 9. Onpas kaunis olohuoneen matto teillä! Ja aika lutunen koira...

  VastaaPoista
 10. Kotilo: Kiitos :) Matot on villamattoja ja aivan mahtavat käytössä! Ja Kaapo nyt on lutunen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)