torstai 24. kesäkuuta 2010

Nyt jo!

En ollut usko silmiäni kun käväisin koivikossamme. Sieltähän puskee jo kanttarelleja! Pieniä sormenpään kokoisia alkuja oli vaikka kuinka. Vettä ne nyt vaan tartteis, etteivät pääse kuivumaan. Enpä taida kertoa löydöstä vielä äidilleni joka rakastaa näitä, vaan yllätän joku päivä kasalla keltaista kultaa. Äitini kanttarellit yleensä saa, meidän perheessä kun kukaan ei syö sieniä.Kanttarellit sai jotain kaverikseen. Vanha sahtikuurna sai uuden elämän kukkalaatikkona. Ihan ehjäkin kuurna vielä oli, mutta ei meillä ole sille muuta käyttöä. Sääli haudata näin kaunis esine navetan ylisten pimeisiin nurkkiin. Nyt se on talomme ohi ajavien autoilijoiden ilostuttajana.
Juhannusta vietämme ihan kotona. Mökillä saatamme piipahtaa, mutta emme jää edes yöksi. Eli ollaan vaan ja lötkötellään. Mukavaa ja aurinkoista juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kanttarelleja !! Ihanaa! Meillä kyllä syödään (ja kerätään) kaikenlaisia sieniä :)

  Aurinkoista Juhannusjuhlaa Teillekin!

  VastaaPoista
 2. Ooo, nyt pitää käydä omalla kanttarellipaikalla tarkistamassa! Vaikka täällä pohjoisempana ollaan aina vähän jäljessä, mitä kesän ihmeisiin tulee.

  Ihanaa ja rentoa juhannusta teillekin!

  VastaaPoista
 3. Äitisi ymmärtää hyvän päälle,kanttarellit on hyviä!!!
  Kaunis sahtiuurna kukkineen!

  Aurinkoista juhannusta! (täällä sataa,menemme satamaan illaksi katsomaan kerran poltettua kokkoa)

  toivottelee Tuija ja puolisko

  VastaaPoista
 4. Siiri: Mäen ole aikuisenakaan oppinut tykkäämään sienistä. Pystyn kyllä viimesessä hädässä syömään, mutta en nauti :)

  Sissi: harvinaisen aikaisessa ovat täälläkin :)

  Tuija: Toivottavasti kokossa oli edes vähän katsottavaa, meille riitti tulet betonirenkaassa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)