maanantai 21. kesäkuuta 2010

Putipuhdasta

Kuopus on säästellyt kummitädiltään saamia synttärilahjarahoja. Tarkoituksena ostaa jotain kivaa kun osuu kohdalle. Nyt sellainen osuma tuli. Lidl mainosti viime viikolla lasten painepesuria. Poika oli heti myyty kun ehdotettiin oman Kärcherin hankintaa.
Puhtasta tulee. Tuo pesurihan ei toimi niin painella kuin aikuisten vastaava. Paine on ihan puutarhaletkun painetta. Menee ja toimii silti mainiosti. Pesupaikalle piti hakea kaikki mahdolliset vekottimet ja vimpaimet puhdistusta varten.
Ja hauskaa oli kuopuksella. Isoveli mökötti kun ei hänellä ollut samanlaista konetta. Kuopus kuulemma saa aina kaikenlaista. Ei auttanut vaikka kuinka yritettiin kertoa, että syksyllä kun on omat synttärit, saa ostaa sitten ihan mitä haluaa. Mummo on jo luvannut lahjan rahana.

Tiedättekö muuten miten jotkut tavarat kestävät aikaa ja käyttöä. Tuo alimmassa kuvassa näkyvä pieni valkoinen pyörä on serkkuni vanha, ikää pyörällä taitaa olla ainakin 20 vuotta. Kuopus on seitsemäs lapsi joka sillä tulee ajamaan, eikä pyörä ole vielä lähelläkään eläkekuntoa. Kestäisiköhän nykyaikana tehty pyörä samalla mitalla?

9 kommenttia:

 1. Hei meilläkin on tuollainen painepesuri lapsella. Saa hänkin osallistua auton pesuun. Oikean auton siis. Isänsä painepesurilla olisi taatusti pellit solmussa :D

  Toi onkin hyvä idea, että vedetään leikkiautot ja pyörät riviin pesua varten.

  VastaaPoista
 2. Voi miten nauratti, juuri osti täällä vähän vanhempi lapsi ;) Oman painepesurin ja johan sai kaikki matosta ja autoon kyytiä ;D On ne lelut aivan samat iästä riippumatta, ihana on poika ja pesuripalvelu!

  VastaaPoista
 3. Hih, aina lasten mielestä toisen oma on parempi kuin oma... Ei siinä auta perustelut, ei vaikka molemmilla olis sama kapine.

  Pyörä näyttää aika samanlaiselta kuin meidän minipyörä, joka sekin on kestänyt aikaa. Ei muuta kuin kumit vaihtoon ja taas on mukulat menossa vaikka vuosia on useampia välissä.

  VastaaPoista
 4. Nanna: Autot onkin vielä pesemättä :)

  Parolan asema: Meillä on ollut aikuisten lasten pesuri koko kevään rikki ja nyt viime viikonlopuksi mies sai sen kuntoon. No siinä sai sitten kalliot ja muut kyytiä :D

  Sissi: Renkaat on tuohonkin vaihdettu, ja muistaakseni polkimet. Muuten kuosi on aika alkuperäinen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, teilläkin on oikea vintage-pyörä;-) tosiaan, eihän näistä nykyajan pyöristä tuollaista elinkaaren kestäjää saa..

  Kiva toi pesuri, vieläköhän noita löytyisi?! Tolla saisi hyvin kaikki hiekka/muta-likaiset ulkolelutkin loistavasti pestyä!

  Kaunista juhannusviikkoa teidän Poppoolle!

  VastaaPoista
 6. Meidän tyttö sai samanlaisen pyörän ja on ties monesko käyttäjä. Poika saa opetella samalla aikanaan ja eilen syntynyt uusi serkkupoika taitaa olla seuraava käyttäjä :)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on nyt muutaman vuoden ollut käytössä ja hauskaa on kunnes toinen kastuu, aina sama juttu!

  Luulin, että olisi ihan hakannut nimet kallioon tuossa alla :-) Minä olen suunnitellut nimittäin, että me hakataan mökkikallioon nimemme, sillä on jo merimiesten kirjoituksia, joten kiva tehdä niitä lisää, ihan kuin teimme mummoni mökkikallioonkin, jossa oli noita merimiesten kirjoituksia vielä paljon enemmän.

  VastaaPoista
 8. HIhihii, ihan loistava tuollainen lasten painepesuri! Ja voi miten tarkkana hän sillä mopoa pesee. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 9. Aamunkukka: No ihan vintagea :)
  Meidän Lidliin oli tullut alle kymmenen pesuria joten jos kysyntä on ollut kova niin ei välttämättä jäljellä tuolla määrällä per myymälä. Hinta oli kohtuullinen 15e.

  Niina: Onnittelut uudesta serkusta! Vanhat pyörät on ihan parhaita!

  Vekarus: Kalliomaalaus on suihkuteltu painepesurilla. Kestää tuokin aikaa, mutta ei tietenkään samallalailla kuin hakattu. Tuollainen kalliohan on upea jossa on merkintöjä!

  Päivi: Oli kyllä loisto-ostos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)