keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Harmituksen korvikkeeksi.

Eskarilainen oli tiistaina aika harmissaan kun koulun retki jäi hänen osaltaan väliin. Yöllä alkanut oksennustauti esti retkelle osallistumisen. Iskä oli kuitenkin mennyt tekemään maanantaina erään tilauksen. Poikien hiekka"laatikko" on ollut jo pitkään aika ankea. Hiekkaa ei ole ollut lähes lainkaan.
Nyt sitä tuli. Taas on muutama kuutio tavaraa josta tehdä autoratoja ja muuta mukavaa.Kukkulankuningas heti testaamassa kasalle kiipeämistä. Pojista on mieletöntä kun kasaa saa hajoittaa ihan luvan kanssa.

Samalla sorakuskille laitettiin tilaukseen puoli kuormaa sopivan kokoisia kivenmurikoita. Kivien olisi tarkoitus tulla kiertämään hiekkakasa jotta tällä kertaa vältyttäisiin hiekan hukkumisesta taivaan tuuliin.
Toivottavasti kuski saa kivet jostain aika nopsaan. Kasa hupeni tänään alaspäin ihan hyvää vauhtia :)

6 kommenttia:

 1. Vitsit, toihan on ihan paras hiekkisidea! Miksen ole tajunnut aiemmin! Mulla muuten taisi lapsena mökillä olla samalla systeemillä toimiva...

  Ja vähänkö olisi hyvä tehdä pikakukkapenkki/kasvimaa tolleen. Lava multaa pihaan, siihen vähän kuoppia ja taimet. Kaikki kukkapenkkien ja kasvimaiden perustamis perustamisjutut on ihan partiolaisten hommaa. Noin saisi hienon kukka- tai vaikka porkkana keon! ;))

  Joo, mä olen väsynyt ja puolihysteerinen, huomenna aamulla alkaa raksa!

  Onhan mr. Yrjö jo kadonnut?! Eikä esim. tee tutustumiskierrosta loppuperheeseen?

  VastaaPoista
 2. Nanna: Mr. Yrjö on toivottavasti jo kuopattu. Kävi kaikki kolme poikaa läpi eikä anna toistaiseksi merkkejä itsestään meissä muissa.

  Meillä pyörii pihassa pari vanhaa betonirengasta ja niistä olen aikonut tehdä kukkapenkkiä jollain systeemillä. Kunhan sen betonisuuden sais jotenkin häivytettyä. Tai jos toiseen laittais kasvamaan vaan metsämansikkaa! kaikenlaisia ideoita olis :D
  Toi hiekkakasa on kyllä ihan paras, tänäänkin meni pojilla toista tuntia vaan pärryytellessä autoilla siinä.

  Jaksuja remppaan, reippaan oloinen työporukka teillä tuntuu olevan.

  VastaaPoista
 3. Tuli kasasta mieleen, minun hiekkarantasäkkini niemennokassa. Mahtavatko olla enää paikallaan...

  VastaaPoista
 4. On kyllä mahtava hiekkakasa! Kyllä tuossa kelpaa leikkia! =D

  VastaaPoista
 5. Aaa, tosi näppärä homma! Meidän hiekkalaatikon hiekat on kaivettu vauhdilla muualle kuin laatikkoon ja pohjalla ollut suojakangas revitty. Koira asialla... Kasa olis paljon kätevämpi.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Mr. Ykä on todella poistunut teiltäkin jo kokonaan. Ei ole kiva tauti se. :/

  Mutta aivan loistoidea tämä hiekkakasa! Noi on lasten mielestä juurikin niitä ihan ehdottomasti parhaita leikkipaikkoja. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)