maanantai 19. huhtikuuta 2010

Pari taulua

Ei mulla kyllä mitään asiaa ole. Pää heittää ihan tyhjää. Mummon kaappia olen hionut ja lehtiä on tullut haravoitua kilpaa tuulen kanssa. Sitten sitä normaalia. Pyykinpesua, ripustusta ja viikkausta. Imurointia, pölyjen pyyhintää ja tahmatassujen jälkien pyyhintää. Tappavan tylsää kotiäidin arkea. Jotta pientä säpinää on saatu aikaiseksi, niin voin kertoa mikroaaltouunin olevan poissa pelistä ja kuivausrummun huutavan viimeisiä huutojaan. Voisinkohan mä voittaa lotossa jo vaikka tällä viikolla? Rahareikiä riittäisi.

No ne taulut. Miehen äidin vanhemmat ovat kotoisin rajan takaisesta Karjalasta. Ihan tarkkaan en tiedä mistä, mutta kun kirpparilla tuli vastaan lähes ilmaiseksi nämä kaksi taulua, en voinut olla ostamatta niitä. Mies saa ne isännänhuoneensa seinälle.

Kivat taulut, mutta isännänhuoneen ainoat tyhjät ripustuskohdat ovat tällä hetkellä tuolla kolmen metrin korkeudessa. Remppa on tiedossa tällä tahdilla ehkä vuonna 2015. Joten edullista ja hyvää mikroa saa suositella. Lämmitystoiminto riittää. Ei sellaista jossa on sen sata toimintoa ja vimpainta nappuloineen.

7 kommenttia:

 1. Tuttuja tauluja!

  Mun suvusta isän puoli on kotoisin tuolta.

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne, noilla kodinkoneilla on tapana laueta sarjana. Meidän neiti poltti popparit edellisessä mikrossa ja vaikka se vielä toimisi, se haisi. Ja pahalle. En alkanut mitään sooda kikkoja, mutta sillä siitä saisi hajun pois eli meiltä saisi toimivan mikron ihan noutamalla:)
  Tilalle ostin halvan perusversion Kodin ykkösestä, meillä on sen verran kapea hylly, ettei iso kone mahdu. Merkki on halppis severin kromattuna, mutta toimii juuri siinä mihin tarvitaan: sulatus ja lämmitys.

  VastaaPoista
 3. Mari A: Ties vaikka sukua olisitte :D
  Katri: Kiitos tarjouksesta, taitaa olla mikro turhan kaukana :)
  Ärsyttää kun en ole kodinkonekauppoihin ehtinyt. Tuommoinen perus severin olis just passeli!

  VastaaPoista
 4. Sieltähän se on toinen puoli meidänkin sukua. Antreasta.

  Kohtuu hintasia, ihan ok mikroja on esim cittarilla ja Prismalla. Mulla sellanen cittarin halpismikro on kestänyt viimeset 4 vuotta, maksoi huikeat 50 egee.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa varsin tutulta, tuo tappavan tylsä kotiäidin arki... Ja mikä perhana siinäkin muuten on, että kaikkien vehkeiden pitää aina hajota samaan syssyyn???!!! Ja voi vitsi kuule... Meidän äireen piti tuoda pääsiäisenä meille mikro, mutta hänpä unohti. Olisitte saaneet tuon meidän vanhan kyllä ihan vaikka ilmaiseksi. Ihan peruspeli, kaksi nappulaa ja silleen. Mutta tosiaan, toi oli ihan halvimmasta päästä ostettaessa ja hyvin on pelannut viimeiset 9 vuotta.

  Munkin isän puolen suku on muuten Karjalasta. :) Hienot taulut!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa tutulta. Lotto vois antaa meille molemmille osansa...

  Onneksi välillä saa jotain tehtyä ja hankittua, paitsi tuo koneiden kapina harmittaa aina kyllä yhtä paljon. Toivottavasti löytyy uudet edullisesti, tai sit tosiaan saat lottovoiton! Sitä odotellessa... ;D

  VastaaPoista
 7. Hienot löydöt kirpparilta, kartat on miun mieleen :)

  Meilläkin näyttää mikro vetelevän viimeisään. Ihan perus-Severin teräskuorilla on tuokin, mutta toiminut yli viisi vuotta.

  Jaksamista arkeen!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)