maanantai 26. huhtikuuta 2010

Syntymäpäivälahja

Synttärini olivat jo marraskuussa ja silloin sain tämän opetustaulun lahjaksi. Meni vain näin pitkään että sain sen ripustetuksi. En oikein löytänyt sille hyvää paikkaa eikä tämä nyt valittukaan oikein täysin miellytä. Nämä ovet vievät eteisestä lasikuistille. Kuva on huono, mutta eteinen ikkunattomana niin pimeä ettei kuvaa saanut otettua ilman valoa tai salamaa. Joskus kesäisin on ihana pitää pariovia auki ulos asti, ihan liian harvoin vain tulee niin tehtyä. Vielä kun joskus saisin maalattua ovet karmeineen valkoisiksi.
Ehkä sitten eteisen remontin yhteydessä.

5 kommenttia:

 1. Ajatusten lukija!! Mistä tiesit, että mun on jo hetki pitänyt kaivella esille tietoa hedelmäpuiden istutuksesta. Tai uskoisin, että koristekirsikan voi lukea samaan kastiin.

  Ja muutenkin, heippa pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Saakohan kuvan klikattua suuremmaksi? Tossa on nimittäin hyvät ohjeet ja luulen että se kirsikkapuu menee samoilla ohjeilla :)
  Katja kirjautumatta

  VastaaPoista
 3. No mutta kuinka ihanat pariovet! <3 Ja suloinen taulu. Noi on jotenkin tosi symppiksiä. :)

  Mukavaa vappuviikkoa!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Päivi: Pariovet ovat "uudet", mutta onneksi vanhaan malliin tehdyt ja kunnon puusta. Joku on vaan vetänyt joskus ne tummiksi. Toivottavasti on sellaista ainetta jonka saa kaavittua pois ja maalattua ovet uudelleen.
  Mukavaa vappuviikkoa sinnekin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana taulu! Voi että kun harmittaa kun en kerran tuollaista opetustaulua ostanut, en millään keksinyt mihin laittaa, mutta sinä olet keksinyt hyvän paikan!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)