perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pyykkiä

Kuopus oksenti silloin tiistai-iltana ja muutaman kerran yöllä. Aamusta juoma jo pysyi sisällä ja myöhemmin söikin. Koko keskiviikon oli ihan ok. Tänään aamu alkoi ihan normaalisti ja ajateltiin jo taudin menneen ohi. Kympin uutisten aikaan se taas alkoi, oksentelu. Pieni reppana on sittenkin vielä kipeä. Kerhosta oli kyllä muutenkin tarkoitus pitää huomenna vapaata ettemme tartuta muita. Eskarilainenkin on ollut kotona yskänsä kanssa. Kerhon tilalle olin suunnitellut muuta kivaa, mutta se jää nyt väliin. Aamu menee pyykinpesussa, sillä ennen oksentamistaan kuopus oli heittänyt sängystään kaikki suojana olevat pyyhkeet pois. Tapana on ollut pitää niitä pyyhkeitä vielä muutama päivä oksentamisen jälkeen, kun se tauti aiempien kokemusten mukaan voi vielä yllättää.

Viikonloppuna meiltä lähti tuo kuvan pyykkisäkki äidilleni. Kaivovetemme on taas niin kamalassa kunnossa ettei siinä voi pestä valkopyykkiä. Onneksi äiti lupasi auttaa. Pyykkisäkki on alunperin untuvatäkin suojapussi, mutta meidän peitot ovat kesäisinkin käytössä joten pusseille piti keksiä muuta puuhaa. Pyykkisäkkeinä ihan parhaita.
Ja nyt mä en uskalla mennä nukkumaan kun kuitenkin kohtaa saa juosta metsästämään osumaa ämpäriin.

10 kommenttia:

 1. Kyllä on ikäviä nää taudit. Meidän 5-henkisestä perheestä oli 4pääsiäisenä vatsataudissa. Nuorimmainen oli nyt hoidossa 3 päivää ja eilen yöllä taas yhtäkkiä vatsa sekaisin ja juoksi vessassa aamuyöstä 5 minuutin välein. Voiko tuo olla vielä samaa pöpöä tässä mietiskelen ja olen huolissani TAAS. Mies jäi hoitamaan lasta kotiin ja minä painan töitä. Tuntuu pahalta, kun poika on kipeänä enkä ole kotona....

  VastaaPoista
 2. Voi ei, tuo mahatauti on kyllä kamala!

  Pikaista paranemista ja tsemppiä pyykinpesuun.

  VastaaPoista
 3. Huomenia täältäkin,voi teidän pientä raukkaa;-(
  taitaa se olla noroa teilläkin, toivottavasti pieni mies paranisi pian. Toi on niin kamala tauti kun vatsakin on todella kipeänä, myös oksujen loputtua..
  Tsemppiä täältä, ja onneksi sulla on pyykkiapua tiedossa!

  VastaaPoista
 4. Sama on täällä käyty läpi kun 1 vuotias ja mies sairastuivat. Inhottavaa hommaa, sohvanpäälinenkin piti pestä..

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista!

  Paketti oli eilen tullut postiin, mies käy sen tänään hakemassa! =)

  VastaaPoista
 6. Voi miten upean tilkkupeiton olet tehnyt! Ja ihan oikeutetusti olit harmissasi teinin muodonmuutoksesta! Isoäiti ja täti kyllä ylittivät valtuutensa.

  Toivottavasti siellä alkaa taudit hellittämään, ja toivottavasti pysyt itse terveenä.

  VastaaPoista
 7. Kurjaa, toivottavasti pian hellittää. Meillä ei vielä tänä talvena tuota "ihanuutta" ole ollut.

  VastaaPoista
 8. Meillä oli myös tuo samainen tauti viime viikon, koko lapsilaumalla. Esikoinenkin oksuili yhden yön vartin välein... :( Ei kivaa. Nyt ollaan onneksi jo kuosissa, toivottavasti tekin! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)