perjantai 2. huhtikuuta 2010

Puuhaa pyhiksi

Meinasin vetää aamuteet henkeen kun luin Itellan suunnitelmista. Postia kotiin pari kertaa viikossa ja loput sitten sähköpostiin. Ihan ykköseksi nousi ajatus kirjesalaisuuden säilymisestä, toisena tasapuolisuus. Entäpä he joilla nettiä ei ole? Jos täällä maalla jo nyt saamme kuukausittain kirjelaatikkomme muiden kyläläisten postia sekä vaurioitunutta postia, niin ihmettelen millä Itella takaa virheettömyyden kun kirjeet avattaisin heidän toimestaan ja skannattaisiin asiakkaan sähköpostiin. Siis ensiksi maksan postimaksun jotta saan postini lähtemään, sitten vastaanottaja maksaa siitä huvista että saa postin itselleen. Tuskin tuo ilmaista olisi. Kolmentena mietin sen konsultin palkkiota joka tämän hienon idean on kehitellyt. Palataan vaan 1800-luvulle.

No sitten vuodatuksen jälkeen asiaan. Kierrätyskeskus tarjosi edulliseen hintaan tämän pääsiäisen lukemiset. Voi olla että riittää vappuunkin asti. Juuri sopivan kevyttä, sellaista missä voi heittää aivot narikkaan ja nauttia vain lukemisesta. Nyt en kaipaa haasteita tai ajatuksia herättelevää kirjoitusta vaan silkkaa rentoutumista. Kudin liittyy olennaisesti pääsiäisen touhuihin, valmiista tuotoksesta kuvia myöhemmin.


Hyvää Pääsiäistä kaikille! Meillä nautitaan tänään leivinuunissa hautunutta karitsan sisäfilettä kera valkosipuliperunoiden. Jälkiruokana tietysti suklaamunia ja minulle mämmiä. Ulkona ei vielä ole koivut hiirenkorvilla mutta maljakossa jo ovat. Kyllä se kevät tulee, vaikkakin ihan loristen.

8 kommenttia:

 1. Vois kyllä sanoa että Postin konsultilla on hieman lähtenyt suunnitelmat käsistä... Toivotaan ettei suunnitelmat toteudu!

  Hauskaa pääsiäistä! =)

  VastaaPoista
 2. Olen vähän samaa mieltä noista postin suunnitelmista. Parempi sitten itekin vaan lähettää suoraan sähköpostina, on nopeammin ja varmemmin perilläkin.

  Ja myös täällä meillä maalla on vähän väliä väärän talon postia postilaatikossa. Vuosi sitten etenkin parin viikon välein sai olla kiikuttamassa toisten kirjeitä takasin postiin. Siinäkin oli kirjesalaisuus kyseenalainen... jo pelkästä kuoresta kun voi päätellä paljon.

  Hauskaa pääsiäistä sinnekin, lukemista kaivattais täälläkin!

  p.s. arvonta miun blogissa on käynnissä, sinne saapi mieluusti osallistua.

  VastaaPoista
 3. Itellan viesti on aprillipila

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tällä tuo uutinen oli lehdissä jo ennen eilistä. Toivottavasti olisikin vain pilaa.

  MrsAgatha: Hyvää pääsiäistä sinnekin. Peitto on nyt Itellan hallussa :D

  Mari: Kiitos vinkistä, käyn kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 5. Steel ja Holt, Ihan sopivaa luettavaa pyhiksi :)

  Sisäfile kuulostaa tosi hyvältä *nam*, meillä herkutellaan lampaalla vasta huomenissa.

  Hyvää pääsiäistä Päivänpesään!

  VastaaPoista
 6. Hui, toivottavasti ei nyt oikeesti postin toiminta tuollaseksi menisi..

  Hyvää Pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 7. Taas taidetaan mennä p...edellä puuhun tuossa postin suunnitelmassa.
  Kiva kasa kirjoja, voi kun joskus vois vaan lukea viikon! :D

  Rentoa pääsiäisaikaa teille!

  VastaaPoista
 8. Toivotaan et posti kulkee jatkossakin...

  Ihanalta kuulostaa tuo sun päivän menu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)