keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kevätkuhinaa

Sitä on meidän pihapiiri täynnä. Aurinko on laittanut yhden jos toisenkin eläimen hormonit hyrräämään. Oravat kisailee koivusta koivuun, harakat kantaa urakalla nokassaan risuja ja jänikset jahtaa iltahämärässä toisiaan. Kuvan punatulkkupariskuntakin on kotiutunut toiselle puolen pihaa. Toivottavasti löytävät rauhallisen ja kissavapaan pesintäpaikan. Vaikka nuo kissat ovat hyviä myyräntorjujia, niin vahinkoja käy ja välillä saaliiksi sattuu pikkulintu.Minulla olis pää ja kädet täynnä intoa touhuta ja möyriä puutarhassa. Ideoitakin olisi vaikka muille jakaa. Valitettavasti vuorokaudessa on rajallinen määrä tunteja. Niistä ison osan lohkaisee perheen ja talon huoltaminen. Tänään olen kuitenkin vannonut viettäväni illan pihahommissa.
Jospa saisin muutaman puutarhakuvankin napsaistua.

3 kommenttia:

 1. Minäkin niiin halajan kokoajan tuonne ulos ja suunnittelen, haravoin,pengon ja ihmettelen..Meillä mustarastaat musisoi tuolla hullun lailla ja mitkä lie muut..
  Tänä keväänä kevät sen sijaan haisee erilaiselle kuin viime vuonna kaupungissa; läheltä kantautuu lehmän p---kan haju ..:D
  Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Sama aikavaras mokoma täälläkin;-) Tsemppiä, kohta ne päivät pitenee. Ja jos alkukesä on tuttuun tapaan kylmä, niin pihahommmiin ehtii vielä heinäkuussakin- ainakin itse lasken sen varaan!

  Mukavia aurinkoisia päiviä teille ja iloista vappua!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)