keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Palkitsin itseni!

Jestas kun olen tyytyväinen itseeni. Sain täydellisen niskaotteen pelostani, ja onnistuin käymään hammaslääkärissä ilman puudutusta. Vihloi ja sattui, mutta en pyörtynyt enkä saanut sydänkohtausta. Koko homma oli sen arvoinen, että ostin itselleni ison kimpun kukkia. Hammaslääkärin jälkeen ei tuntunut hyvältä palkita itseään suklaalla vaikka sitä muuten harrastankin.
Ihanan vaaleanpunaisia, täydellisiä neilikoita. Pikkupullotkin saivat taas omansa. Alla olevan käsin kudotun ja kirjaillun pellavaliinan olen ostanut muutamalla eurolla kirpparilta. Ostin sen jo melkein vuosi sitten, mutta vasta nyt on ensimmäistä kertaa käytössä.


Ette uskokaan miten hyvä mieli minulla on. Kaiken lisäksi ovat västäräkit saapuneet Arvilan pihaan ja teiniprinsessa pääsi kolmeen paikkaan valintakokeisiin. Ehkä se opiskelupaikka sieltä irtoaa.

13 kommenttia:

 1. Uteliaisuuttani kysyn, etta miksi et ottanut puudutusta? Taalla Englannissa se annetaan pyytamatta, Suomessa muistaakseni se taytyi aina itse pyytaa. Ehdottomasti itse haluan aina puudutuksen.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Se itse puuduttaminen sattuu ja sitten on loppupäivän naama puuduksissa ja turvoksissa. Kolmanneksi, se maksaa :) Siksi tykkäisin selvitä ilman puudutusta. Nyt on suu jo ihan normaali, mutta puudutteen kanssa olisi vielä otsaa myöten puutunut.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla, että on hyvä mieli. Se kuultaa selvästi läpi tästä kirjoituksesta. Tulee ihan itsekin hyvälle mielelle. :)

  Kauniita kukkia. Ja onnea teiniprinsessalle, tosi mahtava juttu! :) Hurja ajatella, että itse tossa vaiheessa poikkasin sen napanuoran ja muutin pois kotoa... En tiedä, uskaltaisinko antaa omien lasteni lähteä vielä sen ikäisenä. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksestasi. :-) Niin me olemme kaikki erilaisia. Minua se puuduttaminen ei satu yhtaan, mutta poraaminen ilman puudutusta olisi yhta tuskaa...! Ja luulen, etta taalla hinta on sama vaikka kieltaytyisikin puudutuksesta, voin olla vaarassa kylla.

  VastaaPoista
 5. Niin ja minua ei se naaman turvotuskaan haittaa, kunhan ei vaan poraaminen satu. :-)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Mulla on se kurja juttu, että vaikka sitä puudutusainetta menisi vähän, olen tosiaan otsaluuta myöten puuduksissa :) Nyt ajattelin opetella kestämään sen hetken sitä kipua.
  Sissi: Kyllä kelpaa :)
  Päivi: Minusta tuntuu että tuo meidän teini on ihan valmis katkasemaan sen napanuoran. Kovasti odottaa muuttoaan.

  VastaaPoista
 7. Onko tästä montakin vuotta kun olet viimeksi ottanut puudutteen ?

  Meinaten nykyään ne ei turruta ollenkaan siten kuin ennen, ilmeisesti aineet kehittyneet :)

  Ennen tosiaan oli puol naamaa tunnoton ja puhua ei voinut, mutta nyt ainakin mulla noi puudutteet on niin "mietoja" että ei huomaakaan olevansa sellaisen vaikutuksessa. Toki kipua ei tunne mutta ei mene pärstä tunnottomaksi.
  Eikä mullakaan ole sattunut yhtään puudutteen pisto enää nykyään....
  hammasremontti menossa, viimeinen käynti ens viikolla.

  VastaaPoista
 8. Voi ei,mullakin on ens viikolla hammaslääkäri-ja vielä maanantaina! Otan itse aina puudutuksen, sen verran kammoinen olen. Nykyinen hammaslääkärini osaa laittaa puudutteen niin, ettei sitä tunne lainkaan! Olen myös kokenut muuta..jokatapauksessa vihaan hammaslääkärissä käyntiä,koska hammaskalustoni on sellaista sorttia, että aina on reikä vaikka mitä tekisi..!Ja senkin rahan käyttäisin mielelläni vaikkapa sisustamiseen :D
  No, hengissä näistä yleensä selviää, mutta minäkin aion palkita itseni, se on varma!! :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Itse menin tänään hammaslääkäriin, mutta aika onkin vasta huomenna, sen verran innokas olin:)
  Mä otan aina puudutteen ja mulla on ihana hammaslääkäri joka sen laittaa niin, ettei tunnu yhtään ja juuri oikea kohta puutuu. Mä en kyllä kestäisi sitä poraamista ilman puudutetta. Sun pitää olla ylpee itsestäsi:) Mun mies ei ikinä ota puudutusta, kun inhoaa sitä enemmän kuin poraamista.


  Onnea teinille! Meillekin tuli Henrille kutsu pääsykokeisiin ja nyt tekee esitehtävää. Tsemppiä kokeisiin!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Puudutteen olen ottanut ihan lähivuosina, viimeksi pari vuotta sitten kun oli edellinen suuremppa. Viimeisellä kerralla on tällä erää hammaskiven poisto ja sitten kyllä puudutellaan :)

  Ruusa: Sanopa muuta, mieluiten sitä ostaisi jotain ihan muuta kuin hampaan porausta. Minullakin nyt vaan sattuu olemaan reikkintyvät ja lohkeilevat hampaat. Jatkuvasti korjaillaan jotain kohtaa.

  Katri: No sinähän olet innokas ollut :) Voi varmaan laittaa raskaushuurujen piikkiin. Tsemppiä Henrillekin testeihin!

  VastaaPoista
 11. No kyllä olet kukkaset ansainnut! :)
  Itse en uskalla antaa porailla myöskään ilman puudutetta, kun se on niin kamalaa. Mutta tosiaan olisi helpompi juttu muuten, kun se puutuneisuus sitten kestää jonkun aikaa..

  VastaaPoista
 12. Onnea hienosta suorituksesta;-) olet kukkaset ansainnut- Hammaslääkärikäynnit ovat kyllä yhtä kidustusta!

  Neilikat ovat aivan ihania,kun kestävät kauan eivätkä varisekaan samalla lailla kuin esim. ruusut.

  Mukavaa päivää sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)