maanantai 20. huhtikuuta 2009

Sutinaa ja säpinää

Täällä on riittänyt touhua. Viikonloppuna juhlittiin isomummon 80-vuotis synttäreitä ja kestittiin siskon perhettä. Siskoltani jäikin sitten meille kyläilyä jatkamaan 5-vuotias kummityttömme kauan odotettuna vieraana. Pojillamme siis riittää sutinaa ja säpinää. Tämä touhuneiti järjestää leikit, ohimennen siivoaa ja pitää vielä huolen, että kummitäti on ajantasalla kaikesta.

Mikä parasta on neitonen mitä parhain leikittäjä! 5-vuotias erityisemme erityisesti kaipaa leikkivää seuraa ja tähän kummityttömme on mitä mainioin. Onnistuu leikki kun leikki ja mielikuvitus on aivan mieletön. Kuvissa menossa roolileikit sulassa sovussa dinosauruksilla ja kotieläimillä.


Pieninkin innostuu mukaan :)
Leikkipaikkana ei muuten ole tuon pulpetin voittanutta. Se on välillä koulu, joskus toimisto tai bussi. Siitä saa majan vain heittämällä viltin päälle, kannet kätkee aarteet sisäänsä. Vaikka se onkin iso rohjo ja vie pienestä huoneesta paljon lattiapinta-alaa, emme olisi mistään hinnasta valmiita luopumaan siitä, sen verran hyvä leikkipaikka se on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)