keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Ostoksia sieltä sun täältä.

Lahden Tarjoustalo Launeelta lopettaa. Käväisin katsomassa mitäpä löytyisi ja olihan siellä. Kaikki vaatteet -30%, samoin langat. Lankoja ostin monta kerää, sillä 7 veljestä langalle jäi hintaa n. 2,5e/kerä. Alennus koski myös sitä uutuuslankaa josta saa raidat automaattisesti mutta itse en sitä ostanut. 10-vuotias poika sai Skilan ulkoilutakin jolle jäi hintaa 19e, itselleni ostin t-paidan. Lassien vedenpitävät rukkaset maksoi alennuksen jälkeen 4,90e, harmitti että niitä ei ollut ihan pieniä kuopukselle, nyt vain 5-vuotias sai uudet välikausirukkaset. Kirppareillakin tuli käytyä, löydöt rajoittui aika vähiin. Kuopus sai Seppälän verkkapuvun joka maksoi 2e. Hyvä pihapuku kesäksi. Takki ja housut ovat samaa sävyä vaikka kuvassa näyttääkin toisin.
Tässä päivänsäteemme leikkimässä puimureilla. Villamatto on siihen oiva paikka, nukkaa on hauska leikkiä puivansa. Pienemmällä päällä Popin paita ja isoveikan vanhat sammarit Fixiltä. 5-vuotiaalla Kappahlin trikoopaita ja verkkarit Prismasta.7 kommenttia:

 1. Tää tarjoustalon juttu oli siis tosi, kun silloin 1.4 oli se mainos lehdessä, että lopettaa. No siinähän kyllä oli että ei ole pilaa, mutta.. Täytyykin käydä kattelee oisko mittää..

  VastaaPoista
 2. Juu, ensin epäilin aprillipilaksi itsekin, vasta myöhempää mainosta uskoin.

  VastaaPoista
 3. Mun pitäis kans poiketa.. kerkeisköhän huomenna.. Mutta mulla on aina niin huono tuuri, että en varmaan löydä sit enää mitään ostettavaa. Mä missaan aina parhaat alet.

  VastaaPoista
 4. Voi kun teilläkin on suloisia pellavapäitä! :)

  VastaaPoista
 5. Mun täytyy mennä huomenna uudestaan :). 5-vuotias repäs tänään pihalla kurahousunsa niin pahasti että tarvitsee uudet. Revenneitä ei saa edes paikattua kun lähti melkein puntti irti. Toivottavasti löytyy :))) ja mistäs tietää vaikka tavataan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mia :) Tuosta meidän 5-vuotiaasta tulee joskun mieleen teidän 5-vuotias, joissain kuvissa on niin samat ilmeet ja eleet.

  VastaaPoista
 7. Hih, juu Katja ihan samaa katsoin jo. ;D

  Teillä on ollut tosi herkkuinen iltapala, nam nam. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)