sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Koivukuja vai jotain muuta?

Pihatiemme kaipaa kohennusta. Itse tielle lisää soraa ja hiekkaa, pientareelle koivukuja. Vai koivun tilalle jotain muuta? Sitä tässä pähkäillään. Vanhaan maataloon kait kuuluisi se koivukuja, mutta itse en ole täysin sen kannalla. Minusta siinä voisi olla tammikuja tai ehdoton suosikki olisi hevoskastanjakuja. Soveltuuko se ympäristöön? Koivun taimet saisimme ilmaiseksi, hevoskastanjat edullisesti Virosta. Niin rahaankaan tässä ei voi nyt vedota :) Kujasta ei saa täydellisen symmetristä, sillä puita ei tule tasamäärää molemmin puolin, mutta ehdottomasti kujan haluamme. Mitä mieltä olet, mitä laitetaan?

5 kommenttia:

 1. Minä aina sellasia kujia ihastelen missä ikinä näenkin niitä. ;)
  Kumman sitten laittasin tuohon teille, niin en osaa sanoa. Kumpikin kävisi minusta.

  VastaaPoista
 2. Koivukuja... kun se on sananakin niin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Koivukuja =) Se vaan on niin kaunis.

  VastaaPoista
 4. Hmm. Onpas vaikea kysymys. Kotona täällä pohdiskellaan myös noita puuasioita... Ne kun lähes kaikki tuppaavat kasvamaan niin samperin hitaasti. Jos nyt laittaa koivuja, niin menee monta monituista vuotta, että ne näyttää joltain. Jään innolla odottamaan ratkaisuanne. Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. Koivua kannattaa aika moni :) Olisihan se jotenkin perinteistä. Jätetään vielä hautumaan sillä asialla ei ole kiire, kaivinkone kun saattaa tulla vasta ensi kesänä tällä vauhdilla.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)