torstai 2. huhtikuuta 2009

Hyvää huomenta sankarit Sulo-purranen ja Ujo-Antero!


Meillä vietetään tänään syntymäpäiviä! Päivänsankareina Sulo-kissa 1v ja Aatu-kissa 5v. Rakkaat oranssimme. Meille piti vuosi sitten tulla yksi kissa, pieni pentu. Vaan kun olen sellainen nyt ja heti kaikki tänne-tyyppi, niin meille tuli sitten aikuinen Aatu. Aatun syntymäpäivästä ja tarkasta iästä ei ole tietoa, mutta pidetään oranssien syntymäpäivät samaan aikaan. Sulon oikea syntymäpäivä on tänään, ehkä, sillä Sulo on ulkona syntynyt pentu, komea pitkäkarvainen oranssi peto. Peto siksi että pitää ympäristön hiiret ja myyrät jämptissä kurissa, eli mahassa.
Lapsille nämä siimahäntien jahtaajien syntymäpäivät ovat tärkeitä, niille pitää olla herkkua ja lahjaa. Siispä varsinaiset juhlat ovat viikonloppuna kunhan teini kotiutuu reissultansa kotiin.
Niin ja miten kävi kissojen lukumäärän kanssa? No, niitä on kolme. Siispä, hyvää syntymäpäivää Sulo ja Aatu!

4 kommenttia:

 1. ihanat!! minun ensimmäinen kissani oli oranssi läskimooses Mikki ja myöhemmin meillä asui vielä isompi oranssi tristan. :)

  täältä siis kurnauskis ja purrrrr teidän sankareille. :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kauniita halipalleroita!
  Mull aon ollut aina kissoja ennen lapsia, mutta kun jo esikoinen oli allerginen, ei enää lemmikkejä ole ollut=(

  Onnea kisuille!!!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kisusankareille! Meillä on mustavalkea Misu-kissa, mahtava hiirenpyydystäjä :) Oli talven evakossa kaupungissa mutta nyt kuukausi sitten tuli meille takasin.

  VastaaPoista
 4. Kissat kittävät :) Harmaatiikeri Otto on hiukan nyreissään, tämä hännänheiluttaja kun juhlii vasta kesäkuussa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)