maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tänään tai ei koskaan

Olisin niin paljon mieluummin tämän kuvan maisemissa:
(kuva on aitan alapäädyn ikkunasta luumulehtoon päin)

Mutta aina ei voi tehdä sitä mitä haluaa. Alemmat kuvat kertovat minkä parissa menee aikani tänään, ja ehkä huomennakin. Pölyä, roskaa, hiiren papanaa, yäk, ihan kaikkea.
                                                  

 Vaan huomaattekos mikä pilkistää kuvan yläkulmassa. Aitta on saanut päällensä aluskatteen. Aitasta katsoessa on kuin siellä olisi paneelikatto. Tuli paljon valoisampaakin kuin ennen.
Ei auta, pakko lähteä jatkamaan...

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä!
  Noita hommia on täälläkin päässä puuhattu. Ei aina innosta, mutta pakko noitakin on tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on tehdä jotta saa aitan kunnolla käyttöön. Yläkerran kolme huonetta on nyt siivottu ja tyhjennetty. Alakerta huomenna jos ei sada.

   Poista
 2. Tässä kohtaa voisi sanoa, että lopussa kiitos seisoo. Nyt vaan jaksamista tuossa hommassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pöly oli ja on ihan hirveä. Tuo muju- ja puuroska tuli katon purkamisesta ja sen päälle aitassa kymmeniä vuosia muhinut pöly. Loppu saa luvan lähteä jollain imurilla.

   Poista
 3. Tuo esiraivaus on pahin, mutta sittenhän alkaa näkyä jo tuloksia. Kohta näet vain, mitä kivaa tuolle tilalle keksisi. Kesämakuuhuone?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmia on jo vaikka mitä. Aitassa on 6 huonetta joista kahdessa on ikkuna. Niistä tulee kesähuoneet missä voi nukkua. Molemmat on yläkerrassa. Alakerran suurimpaan huoneeseen tulee pieni kotimuseo, loput on sitten erilaisia varastotiloja. Yksi alahuone pyhitetään matoille.

   Poista
 4. Onko teillä esteetöntä makuuhuonetta siis sellaista mihin pääsee joku huonosti liikkuva tai pyörätuolia käyttävä? Sellaisiakin vieraita voi tulla tai jos itsellä on sellainen tilanne. Tuli mieleen edellisestä kommentista. Suuren työn olet tehnyt sekä aitan että puutarhan kohdalla. Se on mielestä niin miksei sitä tekisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole esteettömiä tiloja, taloon ei pääse kuin portaita, jokaisessa ovessa on muhkea kynnys, osa ovista on nykystandardeille liian kapeita jne. Jos elämä kuljettaa pyörätuoliin tai jalattomaksi, on edessä talon vaihto :)
   Puutarha on mieluista, remonttikin siinä ohessa.

   Poista
 5. Aitasta tulee mahtava "kesätalo", jossa kyllä kelpaa vieraitten yönsä nukkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesätalo kuvaa kyllä aittaa hyvin. Sellainen se on ennen ollut.

   Poista

Kiitos kommenteista :)