sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sydän sulatettu

Kun vajaa kaksivuotias lapsenlapsi ottaa kasvoistani kiinni, katsoo silmiin ja sanoo: mum-mi! Olen aivan myyty, sillä hetkellä sulaa sydän, heltyy mieli ja tippuu kuu taivaalta.
 Pieni mussukka oli viikonloppuna yökylässä. Kaikkea hauskaa tehtiin yhdessä kuten käväistiin kylän uimarannalla. Kohokohta ei ollut vesi vaan viltillä syöty keksi.
 Papan apulaisena on hyvä aloittaa mahdollisimman nuorena. Tässä testataan kuulosuojaimien radiota ja ruohonleikkuria. Himpun verran pitää vielä jalan kasvaa että ylettyy käyttämään. Lippis lainattiin enolta kun omasta kesähatusta tuli kamala huuto. Mummi heltyi ja haki lippiksen kun toinen sellaista vaati.
Sisällä oli ihan mahdoton saada ikiliikkujasta terävää kuvaa. Pallon kanssa meni kuin sähikäinen. Pupuhaalari on mummin tuorein löytö kirpparilta. Hintaa ihan liikaa, mutta mitäpä sitä ei mummi pienelleen ostaisi. Tarvitsee vain sanoa painokkaasti mum-mi, ja katsoa silmiin.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei taida vaan lellii <3 mutta pitää mummi rajatkin, ei tullut nakkia jääkaapista just ennen ruokaa vaikka pieni kuinka yritti :)

   Poista
 2. Ihana mummin kulta!
  Meillä on samanlaisia kokemuksia - kävellään nurmikolle jasmikkeen alle filtin päälle ja avataan piknik-kori. Se on parasta. Filtin ei tarvitse olla kuin talon kulmalla, mutta ihan selvästi retkellä ollaan ja eväät mukana. Eväinä voi olla raparperimehua ja keksiä tai marjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet jutut riittää, ihmetellään ötökkää nurmikolla, leikitään ämpärillisellä vedellä ja kokeillaan papan työkoneita.

   Poista
 3. Ihana pellavapää :)
  Voin ihan uskoa, että tämän hurmurin edessä mummi on sulaa vahaa.
  Tuo haalari näyttää siltä, että se on ihanan pehmeä päällä.

  VastaaPoista
 4. Ajatele, että pikku hurmuri kerää nyt lämpimiä muistoja, jotka säilyvät koko elämän. Kyllähän siihen kannattaa satsata :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)