torstai 27. helmikuuta 2014

Kirpparilta

Pitkästä aikaa olen saanut nauttia useampana päivänä kirpparien kiertelystä. Sekä hyvän ystävän kanssa että ihan yksin. Tärkein löytö oli tietenkin tämä vitosen musta kesäkassi joka kantaa merkkiä the SAK. Ilmeisesti sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä ammattiyhdistysliikkeen kanssa. Kassi pääsee mukaani kun muutaman viikon päästä lennämme etelän lämpöön. Vetoketjullinen kassi on mukavampi kuin avoimena heiluva, eikä kassitangoltani aiemmin löytynyt vetoketjullista kesäkassia.
 Kierrätyskeskuksesta löysin edullisesti vanhahkoja kehyksiä. Osalle ei ole vielä mitään käyttöä, mutta tykkään että laatikossa lojuu aina muutama ylimääräinen kehys lasten koulu yms. kuvia varten.
 Ihania, patinoituneita eikä ollenkaan hinnalla pilattuja.
Viimeinen kirpparilöytö oli etenkin poikien mieleen. 11kpl isoja alustoja yhteensä 12 euroa. En kahteen kertaan miettinyt otanko vai enkö.Näihin saa jo ihan kivan kaupungin rakennetuksi.
Lauantaina taas kirpparille, toivottavasti tulee kohdalle jotain muutakin yhtä kivaa ja tarpeellista.


10 kommenttia:

 1. Miten sä aina löydät kaikkea ihanaa... siskolle saa tuollasen kassin kanssa löytää :)
  terkuin sisko, joka ei ikinä löydä kirppareilta mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa tuleeko enää toista kassia vastaan :D Mut saat lainata mun kassia! Jospa nyt vihdoin saisin siskonlasten kuvat kehyksiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näiden lisäksi löytyi vielä kivoja vaatteita mummin mussukalle, mutta niistä en tietenkään muistanut ottaa kuvaa ennen kun vein tyttärelle.

   Poista
 3. Kiva kassi ja nuo kehykset on ihan hurmaavia.

  VastaaPoista
 4. Ihana kassi! ja nuo alustat, ilmeisesti legoa? En oo ennen nähnyt tuollaisia, mutta aivan tosi kivoja! kelpais meidänkin tenaville, jos jostain löytyis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alustat on legoa. Eipä ole minullekaan tullut ennen eteen tuollaista alustasarja aja noin halvalla. Pakko oli ostaa pois :)

   Poista
 5. Oi, hyviä löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan liian vähän tulee kierrettyä kirppareilla, töiden jälkeen ei ehdi ja viikonloppuisin ei raaski aina lähteä.

   Poista

Kiitos kommenteista :)