maanantai 1. heinäkuuta 2013

Torikirpparilta

Siskon luona kävin muuallakin kuin museossa. Lauantaina siellä oli tavallista suurempi toritapahtuma ja tietenkin torikirppis. Enkä voinut mitään, että löytöjäkin tuli tehtyä.

Peltisen mitat, 1l ja 0,5l maksoivat yhteensä 3e. Tiedä vaikka sitä ryhtyisi torikauppiaaksi näiden myötä. Jos ei kauppiaan ura urkene, niin käyvät koristekäyttöönkin tupaan.
 Vanha ovenkahva ja ikkunasalpa maksoivat yhteensä 1,5euroa. Nyt vain harmittaa, että miksi en ostanut toistakin salpaa joka oli myyjällä myynnissä. Näille saattaa olla käyttöä lasikuistin ikkunoiden kanssa.
 Ovenkahvalle ei ole vielä paikkaa, mutta en hennonut olla ostamatta sitä. Tosin kävisi tämä paremmin ulko-oveemme kuin nykyinen metallikahva. Saas nähdä vaihtuuko.
Höylä ja sirkkeli huusivat koko illan etupihalla. Joe olette kiltisti, lupaan huomenna kuvia aikaansaannoksista.

6 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt ja miten halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä noita torikauppiaan mittoja ole tullut minulle koskaan edes vastaan kirpparilla! Ne on kivat.

   Poista
 2. Todella hyvät löydöt. Ja kahvoja ja salpoja kannattaa aina ostaa, kun kohtuuhinnalla vastaan tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, aina on tarvetta kahvoille yms.

   Poista
 3. Vau, mitä löytöjä! Jälkeenpäin vasta tajuaa turhaan olleensa ostamatta ja "säästäneensä", kun olisi kerrankin halvalla saanut. Tai siis ainakin tämä hämäläinen tajuaa. Siellä ollaan kai kans yhtä hämäläisiä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yhtä hämäläinen on täälläkin :D
   Lasikuistin ikkunoista oikeasti puuttuu kaikki salvat ja hakaset. Niiden kolot oli olemassa, mutta metalliosat oli hävitetty ja lasit oli vain naulojen varassa kiinni. Kun laitetaan pokat paikoilleen en halua enää niitä naulavirityksiä.

   Poista

Kiitos kommenteista :)