sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Museolla

Siskon lähistöltä löytyy talomuseo jossa en ole ennen käynyt. Ihmettelen miksi, sillä paikka on lähellä ja osoittautui aivan ihanaksi tämän päiväisen vierailun perusteella.

Tässä muutama kuva museolta, ja vaikka talo on museo ja edustaa eri suunnan maataloa kuin hämäläinen talomme, niin silti jossain kohtaa tuli mieleen oma koti. Tai ehkä se on se hirsitalon lumo joka on vienyt minut täysin mukanaan.


Viimeinen kuva on otettu vain tikkaiden vuoksi. Talostamme puuttuu katolle vievät tikkaat, ja ajattelin ehdottaa miehelle, että tämmöiset voisivat sopia hyvin meidänkin taloon. Mitään seinään kiinnitettäviä metallitikkaita emme halua.

Minun lomaillessa siskon luona, oli kotona tapahtunut ulkovuoriremontissa paljon, mutta siitä kuvia myöhemmin kunhan sateet lakkaa.

8 kommenttia:

 1. vanhan ajan romantiikkaa, niin kaunista ja kodikasta. Sama täällä: hirsitalossa asuvana olen samaa mieltä: hirsiseinät viehättävät lämpöisyydellään ja elävyydellään.
  Mukavaa alkanutta heinäkuuta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei - minua kovasti kiinnostaisi, mikä museo tämä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyn siskolta voinko kertoa paikkakunnan.

   Poista
 3. Meillä oli alkuaan vähän tuollaiset tikkaat mutta ajateltiin sitten myös nuohoojankin turvallisuutta. Nyt on asianmukaiset tikkaat sekä kulkusillat harjalla jotta pääsee ongelmitta piipulle. Ei ne niin susirumat ole ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuohooja hyväksyisi nuo puutikkaat. Voin kertoa että tukevampia ei ole! Painavat niin paljon ettei niitä yksi mies kanna tai siirrä.

   Poista
 4. Hauska oli tuo kehtokuva - meidän lapset on nukkuneet alkuaikansa juuri samanlaisessa kehdossa. Se löytyi miehen sukutilalta ja ainakin miehen 92-vuotias pappa on nukkunut siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kehdot on ihania, meillä ei ole suvussa kehtoa, harmi.

   Poista

Kiitos kommenteista :)