sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Paluu arkeen

Varsinainen juhannus tuli vietettyä tekemättä yhtään mitään. Eikä se mitään, välillä pitääkin olla silkkaa haahuilua ja mitään tekemättömyyttä.

Tänään korjasin vahingon ja astelin mansikkamaalle. Saalis oli puoli kiloa oman maan mansikkaa. Voitte arvata, että nämä maistui hyvälle.
 Päivän varsinainen tehtävä ei kuitenkaan olleet mansikat, vaan marjatarhan kitkentä. Iso urakka, mutta nyt se on tehty!
 Omenapuista Pirja tekee tänä vuonna jo muutaman kymmenen omenaa. Punakaneliin on tulossa tasan yksi, ja Huvitukseen muutama. Neljäs omenapuuhan kuoli, joten sen tilalle on hakusessa hyvä kesäomena.
 Kitkentään sisältyi mustaviinimarjapensaiden tuenta keppeihin sitomalla. Nämä meidän pensaat on ärsyttävän lamoavaa lajiketta, mutta sitomalla oksat ylös selvitään siitäkin ongelmasta.
 Toivottavasti nuo kaikki pensaat ja pusikot pysyy siistinä edes muutaman päivän. Kitkentäkiintiö kesäkuulle alkaa olla täysi.
Vielä yhdeksän työaamua ennen kesälomaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana saada varmasti oma mansikka sato ! Meidän virllinen mansikkamaa jäi parin vuoden ajaksi hoitamatta, ensi kesänä täytyy herättää se henkiin rikkaruohojen alta ;) Mukavia loman odottelu päiviä sinulle, omani alkaa kolmen viikon päästä :)

  VastaaPoista
 2. Puuhaa riittää noin isossa puutarhassa, mutta varmasti se on myös antoisaa; varsinkin, kun satoakin saadaan. Mansikat näyttävät herkullisilta!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja varmasti paljon töitä. Ihana nautiskella tuloksista.

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja varmasti paljon töitä. Ihana nautiskella tuloksista.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)