sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

The Pöytä

Isännänhuoneen sohvakaluston kaveriksi on etsitty jo pitkään sopivaa sohvapöytää. Vaatimuksena on ollut kaarevat tassujalat, koristeleikkauksia, tumma väri, patinoitunut pinta ja kohtuullinen hinta. Tähän asti vaatimusten mukaista pöytää ei ole löytynyt koko Suomen maasta, kunnes bongasin toisesta blogista ilmoituksen myytävästä pöydästä. Myöhässä olin, pöytä oli jo myyty.

Sitten mutkan kautta, pöytä olikin myyty meille. Kiitos Nanna! Tämä on täydellinen.Kuvien laatu on surkea jopa minun kuvaamaksi. Mutta kamerani alkaa olla eläkeiässä ja toimii miten sattuu.  Siitä hävisi osa säädöistä ja arvatkaa onko ohjekirjakin hukassa. Lomarahoille ei tarvitse enää miettiä käyttöä, kamerakauppaan käy tie. Ja suosituksia otetaan vastaan, Canonin powershottia olen miettinyt, voi olla, että järkkäri on minulle turhan vaativa juttu. Toisaalta powershotin hinnalla saisi jo järkkärinkin. Vaikeaa on valita millaisen haluaa.

14 kommenttia:

 1. Kuule, mä sanoisin, että pöytä on nyt kotona. At home. Se on kuin olisi aina ollut tuolla!

  Ukki voi jatkaa uniaan rauhassa. Kiitos Katja tästä adoptiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin S:lle että onneksi emme löytäneet toista pöytää tätä ennen. Täydellinen meille tarinoineen :)

   Poista
 2. Hieno pöytä! Tykkään tuollaisista jaloista :) Huoneessa on muuten tosi ihana tunnelma, ja seinän vihreä on kaunis (olen viime päivät tuijotellut maalivärikarttoja!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo kaarevat tassujalat on ihan huiput! Olen heikkona just tuommosiin huonekaluihin.

   Seinien väri on aika onnistunut siihen nähden, että niitä mietittiin noin puoli sekuntia, eli tökkästiin sormi vain jollekin vihreän kohdalle värikarttaan. Tässä huoneessa seinien maalaus on väliaikaisratkaisu.

   Poista
 3. Aivan upea pöytä! Onnea uuden kameran hankintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taita aolla mun uusi lempparihuonekalu :)
   Vaikeaa on uuden kameran hankita, hyviä on paljon.

   Poista
 4. Kamerasta vielä sen verran, että jos mä ostaisin nyt kameran, niin ostaisin varmaan sen pienen Olympus PEN -minijärkkärin. Se vilahteli tosi monissa blogeissa viime syksynä ja vaikutti todella kätevältä ja kuvien laatua kehuttiin kovasti myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy mennä ihan ajan kanssa liikkeeseen kunhan kesäloma alkaa. Olympus meillä on ollut kivikaudella ja silloin oli hyvä kamera.

   Poista
 5. Olipa hyvä ettei mahtunu meidän autoon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se olisi ollut tulossa teille. Meille onni ettei mahtunut kyytiin :))

   Poista
 6. Mulla on Pentaxin muutaman vuotta vanha digikamera, missä hieman järkkäritoimintaakin. On tosi mukavan kokoinen mukana kannettavaksi, ja zuumaustakin voi harrastaa. Ottaa minusta hyviä kuvia. Viime vuonna ostin lisäksi Nikonin järkkärin, ja se on ihan super! Vielä kun osaisi käyttää kaikkia herkkuja, mistä on maksanut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Canonin peruspokkari, ikää jo ainakin viisi vuotta joten ei ihme että alkaa olla tiensä päässä. Nikonin kamerat on mulle ihan vierasita, mutta pitää tutustua niihinkin.

   Poista
 7. Ja pöytä sopii tuohon kuin nenä päähän =)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)