maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lomalla

Blogi on jäänyt muutamaksi päiväksi täysin hunningolle. Syy on hyvä, päätimme ottaa äkkilähdön siskoni luokse jossa tehdään isoa remppaprojektia. Perjantaina aamupäivästä ajoimme muutaman tunnin pohjoiseen päin, ja eilen sunnuntaina tulimme takaisin kotiin.

Koneella on sata kuvaa rempasta, mutta teille näytän kohteesta vain yhden kuvan, ihana vanhan hirsinavetan johon rakastuin ensisilmäyksellä.
Kotona olosta huolimatta voi olla, että blogi jatkaa hiljaiseloaan vielä tovin. Puutarha vaatii nyt kaiken aikani ja marjapensaat notkuvat marjaa jotka pitäisi kerätä pois. Metsässä odottaa poimimattomat mustikat, ja hakkuuaukeilla vadelmat. Lasikuistin ikkunatkin pitäsi saada korjattua ja listalla olisi myös pikainen matka Tallinnaan.

Vauvoista, eli Iineksen pennuista olen yrittänyt ottaa kuvia kiireestä huolimatta. Minun kamerani vain on tällä hetkellä täysin soveltumaton eläväisten pentujen kuvaamiseen, huomenna yritän pojan kameralla kunhan saan siihen pattereita. Kamerakaupoillekaan en ole ehtinyt. Tällä hetkellä on fiilis, että vuorokaudessa voisi olla 30 tuntia eikä sekään riittäisi.

Onneksi sentään on loma ja kesä, vaikka sään puolesta voisi olla syyskuu.

3 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa :) Nyt onkin mahtava aika kesästä, kun saa korjailla satoa niin puutarhasta kuin metsästä.

    VastaaPoista
  2. ihana rakennus <3 nautihan lomasta...päivityksiä ehtii tehä sitte myöhemminki :D

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)