torstai 31. tammikuuta 2013

Hyllyt

Nyt on uudet hyllyt paikoillaan. Sininen ja keltainen hylly olikin juuri meidän tarpeille mitoitetut. Kaikki kirjat mahtuivat, ja jäi vähän tilaakin tuleville kirjoille.
 Muumi-juliste jää vähän kurjasti piiloon uuden järjestyksen myötä, ajattelin siirtää julisteen koristamaan seuraavaksi leikkihuoneen seinää. Omat pojat alkaa muutenkin olla jo muumi-iän ohittaneita. Poikien huone on kuvissa täysin stailaamaton. Kirjahyllyn päällä on legorakennelmat joita ei saa siivota pois. Hyllyn edessä on rivissä joululahjaksi saatujen legojen laatikot, niitä ei saa hävittää. Ja liinavaatekaapin alla on keskimmäisen pojan koulussa tekemä kaupunki. Sekin tärkeä kapistus jota ei saa hävittää. Kerää ainakin tehokkasti pölyt itseensä.
 Tällä hetkellä kirjojen edustakin on täynnä legorakennelmia kuvasta poiketen. Valtasin vanhempien valtakunnan kirpparitavaran lajitteluun ja hinnoitteluun joten legot sai väistyä. Kirjoissa on paljon kirjoja joita pojat ei lue, kuten Pieni runotyttö, mutta en raaski niitä hävittää. Ehkä noita tyttömäisempiäkin kirjoja joku vielä joskus lukee.
Kierätyskeskus tarjosi taas oivat hyllyt pieneen rahaan ihan kuin tietäen että juuri näitä meillä tarvittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista :)