sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kiva mekko hieman pyöreälle ja lyhyelle

Huvitin taas itseäni lukaisemalla läpi hakusanoja joilla on tultu blogiini. Ja nyt aion huvittaa teitä muutamilla poiminnoilla.

Otsikko kertoo yhden haun. Harmi sinänsä, että etsin itsekin kysytyn laista mekkoa enkä ole sellaista löytänyt. Onneksi kunnon kesämekkojen tilalle on löytynyt hameita, kuten tämä valkoinen pellavahame kympillä alerekistä.
Joulun aikaan oli etsitty sanoilla antiikkinen joulukoti, toivottavasti Arvila oli ollut edes häivähdys haetusta. Sen sijaan hakuun isot naulat ratkaisu, en ole lainkaan varma että vastausta on löytynyt. Lattioista on kyllä poistettu isoja nauloja, mutta haettiinko tässä ihan sitä? Mansikkakoiso oli kasvi jota kasvatin kesällä ensimmäistä kertaa. Alku oli kovin lupaava vaikka useammasta siemenestä sain kasvuun vain yhden taimen. Yhtään kuvaa siitä ei tullut napatuksi, mutta tuolla se kasvihuoneen peränurkassa on. Lopuksensa koitui vääränlainen kastelu.
Kissojahan meillä on, myös sellainen paksuhäntäinen kissa jota joku oli hakenut. Oranssi poikamme Aatu omistaa hännän, joka on sekä lyhyt että paksu. Eläimiä oli haettu enemmänkin, erityisen suosikki on tolleri tai tolleri lapsiperheessä. Tollerimme Kaapo on nykyään enemmän vieraileva tähti kun asuu siellä tyttären luona. Sen sijaan lempparilintuihimme kuuluva harmaapäätikka sulostuttaa taas lintulautaamme virtaviivaisuudellaan. Tämä tänään bongattu yksilö on koon puolesta ilmeisesti viime kesän poikassatoa.
Sarjassamme omituisimmat haut löytyi aika mehevä sanayhdistelmä: mutaatiot, mies. Yksi mies taloudesta löytyy, mutta eipä tuo taida olla mutaatio. Vesiperän taisi vetää myös sanalla ankeus blogiin poikennut kävijä.  Ainakin toivon että ankeutta täältä ei löytyisi. Myös pissahätä taitaa olla niitä aiheita joista en ole postannut, mutta voisihan sellaisestakin saada aikaan muutakin kuin ankean jutun.

Työaiheiset postaukset ovat innoittaneet hakusanan kirjoittajia jonkin verran. Yhdyn täysin hakuun askartelusta maksetaan palkkaa. Näin se vaan menee, vaikka toisaalta jokainen kollega joutuu miettimään miten perhepäiväpäivähoitajat saa kulukorvauksen riittämään. Se on kuten mainittu, todella pieni. Riittämiseen käytän hyväksi sukulaisia, Ikeaa ja kirppareita ja luovuutta. Kaikkia niitä näkyy käytettynä kuvassa "työ"huoneestani.
Lopuksi täytyy mainita hakusanat hienosti katettu ruoka. En tiedä onko se ruoka aina niin hienosti katettu, mutta tapohimme kuuluu kattaa pöytä arkenakin. Jopa pelkkä voileipä syödään aina lautasen päältä, ei pelkältä pöydältä. Oma ruokani on yleensä niin nopeasti syötävää lajia, että sitä en ehdi lounaaksi kovin kauniisti kattaa. Kunhan vain vedän napaani. Väreillä saa onneksi kauneutta kuin itsestään.
Tänään olen kokenut samaistumista henkilöön joka tuli blogiin sanoilla ihan poikki. Sitä olen ollut minäkin. Melkein kolmeen asti valvominen ei tunnu sopivan lainkaan allekirjoittaneen vartalolle. Ei vaikka valvomiseen olisi niinkin hyvä syy kuin kaverin nelikymppiset.
Tänään on sitten vaan huilittu.

hakusanat kursiivilla

15 kommenttia:

 1. Mulla on myös näitä helmiä aina välillä, kuten "miesten sukkanauhat" ja "miehestä naiseksi". Onkohan nää hakijat löytäneet vastauksia arvoituksiinsa :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keikkea sitä ihmiset netistä etsii :DD

   Poista
 2. kieltämättä nuo hakusanat välillä hämmentää ja hymyilyttää. hauskasti olit koonnut ne tähän :)

  meilläkin syödään leivät lautaselta ja olen jotenkin ajatellut, että se on ihan yleinen tapa. mutta nyt kun noita ekaluokkalaisen koulukavereita jonkun verran vierailee ja niille välipalaa tarjoaa, niin hämmennyn, kun laittavat leivän lautasen viereen. eivät siis tiedä, mihin se lautanen on tarkoitettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä hakuja on hauska lukea, ja miten paljon erilaisia niitä onkaan.

   Lasten kavereitten kautta sitä on oppinut miten paljon erilaisia tapoja onkaan, kuten just tuo leipälautanen. Itse sitä pitää itsestäänselvyytenä.

   Poista
 3. Hih, mulle ei kyllä saisi näyttää yhtään kasvihuone/kasvikuvaa, niin jo sormet syhyää multahommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin syyhyää minullakin. Siemenpusseja piti jo vähän hypistellä pahimpaan tuskaan.

   Poista
 4. Nää on kyllä hauskoja! ja viimeisessä kuvassa (siis kauniissa kattauksessa) vilahtaakin Erkki, jos muistan nimen oikein. Ostin sitä sitten itsekin, sun kehumana, ja kyllä tykkäsin! Kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan erityisen kauniissa kattauksessa :D
   Erkki on hot, taidan olla ihan holisti sen kanssa.

   Poista
 5. Kiva postaus, täytyykin katsastaa omat hakusanat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy lukemassa, voi olla vaikka kuinka hauskoja :)

   Poista
 6. Kiitokset vaan itsellesi osallistumisesta ;) Joskus lähempänä viittä meikäläinenkin pääsi unille ja koko sunnuntaihan meni sohvalla peiton alla lymyillessä. Vessanpönttöä ei tullut halailtua! Joten kaikki ok! 10 vuoden päästä uudelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä en nauttinut edes talon juomia! Se on se ikä, varo vaan :DD

   Poista
 7. Heh:) Täytyy käydä tsekkaamassa omatkin hakusanat...jos uskallan;)

  Hyvää alkanutta vuotta Arvilaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)