sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Täkki

Pikainen käynti kierrätyskeskuksessa, ja jo kohta istun autossa takapenkki täynnä tavaraa. Siinä jo autoa käynnistäessä ihmettelin mitä oikein ostin. Väri ei sykähdytä, en pidä keltaista ja oranssia kovin minun näköisinä väreinä. Eikä kyseiselle ostokselle ole muutenkaan tarvetta, saatikka tilaa sitä säilyttää. Mutta kun...

se oli niin halpa (vaivaiset 3e)! Ja priimassa kunnossa (okei, yksi tussiviiru toisella puolella). Ja kyllähän se mahtuu vanhempien valtakunnan kaappiin ja sitä paitsi nykyinen uimarantaviltti on aika huonossa hapessa. Keltaoranssihan on loistava väri helteiselle hiekkarannalle. Joten kai tämä meille jää.
 Pihaviltiksi tätä en kuitenkaan raaski laittaa mutaisten nurmikoittemme takia. Kuiva hiekka ei ehkä tuhoa ihan niin nopeasti tätä menneitten aikojen aarretta.
 Kuvatessa silmiin osui valmistajan lappu, Familon.
 Aurinkoinen täkki ei ollut ainut ostokseni, nämä vanerihyllyt maksoi euron kipale. Poikien huone sai heti kaivattuja kirjahyllyjä lisää. Luulen, ettei näitä naputella edes seinään kiinni vaan laitan vain sievästi liinavaatekaapin päälle ja kirjat sisään. Keltainen ja sininen sävyinä saa nyt ihan rauhassa riidellä muuten vihreässä huoneessa. Hyllyt on sen verran hyvässä maalissa, etten aio niitä maalata.
Että ei ihan hukkareissu vaikka ostoksiani epäilinkin.

10 kommenttia:

 1. Meillä on ihan samanlainen täkki, varsin aurinkoinen kuosi juu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuota samaa täkkiä on vilahdellut joskus blogeissa, ihan kivahan se on!

   Poista
 2. Selvästi oli kannattava reissu! Ensin ajattelin tuota hyväksi pihaviltiksi, mutta ei kai sitä sitten raaski... on vaan niin aurinkoinen kuosi, että tuon päällä olisi ihana köllötellä ja lukea kirjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole ihan yhtä sateinen kesä kuin viime kesä, niin voi olla että pihastakin voisi löytää riittävän kuivan alueen tuolle viltille. Sitä vaan niin harvoin ehtii löhöillä omassa pihassa :D

   Poista
 3. Mun vanhemmilla on kaks tuollaista edelleen käytössä vierastäkkeinä.

  VastaaPoista
 4. Upea täkki. Sopii hyvin vaikka torkkupeitoksi. Näissä vanhoissa taloissa tarvitaa kunnon peittoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tykätään torkkupeittoina villavilteistä, niitä löytyykin vaikka kuinka monta, täkillä tulisi jo hiki :))
   Mutta jos olisi vauva, niin tuo olisi vauvalle loistava alusta vetoselle lattialle.

   Poista
 5. Ihanan keväiset värit täkissä.

  Täkit on muuten parhaita alustoja rantaretkillä, meillä ainakin kaikkien suosikkeja. Ei polttele kuuma hiekka eikä tunnu pienet kivet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulla kun on niin luiseva kankkukin ettei kiviä saa tuntua :D
   Rantavilttinä tuo on kyllä kaikin puolin loistava.

   Poista

Kiitos kommenteista :)