tiistai 29. tammikuuta 2013

Välityö

Vein entisöintikurssille uuden välityön. Syksyn välityö aitta on valmis ja nököttää pihassa hauskana pihavalona. Kevään työ on pieni pöytä joka löytyi mummon ja papan jäämistöstä.
 Pöytä kaipaa ainakin hiontaa, petsiä ja lakkausta. Siis varsin siisti ja helppo työ sille ajalle kun ikkunan kitit kuivuvat maalausta varten. Hyvällä mallilla se kittaus onkin, ei puutu enää kuin kolme ikkunaruutua, ja sitten kittihommat on tehty. Jee!
 Pöytä muistuttaa kovasti pöytää jonka tein kolme vuotta sitten. Sen näet tästä *klik*. Tuo aiemmin tehty pöytä on tälläkin hetkellä käytössä salissa.
Uudelle pöydälle ei ole vielä paikkaa, mutta eiköhän sille jostain sija löydy.

7 kommenttia:

 1. Tuollaiset pöydät on tosi käteviä, kun ne vievät niin vähän tilaa! Mahtuu vaikka mihin nurkkaan tai käytävään, ei ole kulmaa johon törmätä tms.
  Onnea kittauksen kohta valmistumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä ja kiikkeriä, erittäin kissaystävällisiä pöytiä :D

   Jos saa vähän kehua itseään, niin tänään onnistui kittaukset mallikelpoisesti! Harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
  2. Jes, hienoa! Kyllä se on niin, että sen(kin) asian kanssa mitä enemmän tekee, sitä helpommaksi se käy :-)

   Poista
 2. Kiva ja todellakin söpö tuo pöytä. Isossa talossa varmaankin löytyy hyvä paikka. Ihanaa kun jaksat korjata vanhaa ja arvostat sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapöydäksi vähän tuota ajattelin, mutta se vaatisi uutta huonekasvia ja ne ei oikein ole mun ystäviä. Niistä tulee mun käsittelyssä kompostitavaraa alta aikayksikön.

   Kiva noita on korjailla, saa mieluisia :)

   Poista

Kiitos kommenteista :)