keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Valkoista ja pari kissaa.

Salin valkaisuprojekti sai eilen puhtia Ikeasta. Nappasin kolme poikaa mukaani ja huristeltiin sinne kehä kolmoselle. Ostettiin pari ruukkua ja vanhimmalle pojalle työtuoli. Lisäksi tietenkin syötiin ne lihapullat. Salia ei ole mitenkään tarkoitus täysvalkaista, mutta nyt halusin vaihtaa siniset ruukut valkoisiksi. Kermanvalkeat oli haaveissa, mutta rahapussi määräsi tyytymään Ikean valkoisiin. Samalla testailtiin uusia sohvia. Just niitä nounou-sohvia. Mä kun tahtoisin ne, vaan taas olisi joku muu kuin vitivalkoinen parempi. Sellaista ei taida olla tämän hetken valikoimissa.
Yhdelle kukalle hain vajasta uuden ruukun. Tämän löysin talon alta ja kelpaisi minulle pienestä halkeamastaan huolimatta. Alle laitoin vanhan Arabian lautasen. Käy paljon paremmin kuin ihan kirkkan valkoiset.Sitten ne heinikon kissat. Kaksihan niitä vain on :D Oranssi Aatu ja harmahtava Otto. Keväisin lempipaikaksi tulee aina tuo sama ruohikko. Joskus onnistuvat maastoutumaan niin hyvin, etten itsekään heti huomaa ovatko heinikossa vai eivät. Siellä nukutaan päiväunet ja otetaan samalla aurinkoa. Fiksut kissat, saavat ainakin tarpeeksi d-vitamiinia.
Arvonta suoritettiin ihan pikana. Pistin vanhimman pojan valitsemaan luvun välillä 1-44. Poika sanoi luvun 24. Kommentin numero 24. jätti MiiKo. Suklaata tulee postiin kunhan laitat sivupalkista löytyvään sähköpostiini yhteystietosi. Onnittelut voitosta!

3 kommenttia:

 1. Mitä? Sinä vain et ollut huomannut, että kissoilla oli kaveri kylässä :-)

  Ihanaa helatorstaiviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle :)
  Sinulle olisi jotain blogissani, käyppäs kurkkaamassa!
  Mukavaa helatorstaita :)

  VastaaPoista
 3. Vekarus: Voi, oliskin kolmas kissa. Minä ottaisin heti ellei mies sanoisi niin kyrkkää eitä! Ihanaa viikonloppua teillekin. Sää taitaa olla mitä parhain huvilalla oloon :)

  Mari: Kiitos! Käyn kurkkaamassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)