sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Joko ne tulee?

Tänään juhlittiin syntymäpäiviä. Kuopus täyttää huomenna 4 vuotta, ja vanhin poika tiistaina 12 vuotta. Kuten kuvasta näkee, oli kuopus kovin malttamaton. Monta kertaa piti kurkistella ikkunasta joko ne vieraat tulee. Ja kyllähän niitä tuli. Saimme juhlia lähes koko päivän. Kakku oli Fazerin valmis sacherkakku. Muut tarjoamiset oli sitten äidin valmistamaa. Raparperipiirakka onnistui niin hyvin että uhkasi loppua kesken. Puskissa kyllä vielä riittää varsia jos tekisi uuden piirakan ihan vain oman perheen syötäväksi. Vaniljajäätelöä kaveriksi kuten tänäänkin.Kuvia tuli otettua ihan liian vähän. Lelulahjat lähtivät jo poikien huoneeseen, mutta nämä vaatteet sai äiti vielä pitää. Kunhan vain saataisiin taas hellettä jotta kuopus saisi nämä päälle.


12-vuotiaan lahjat oli tylsän litteitä. Alkuviikosta mennään ostamaan pojan kanssa uusi tietokone. Kunhan päästään lapsen kanssa yksimielisyyteen millainen kone hankitaan.
Heinäkuussa pitäisi alkaa tapahtua remonttirintamalla. Mies pystyy ehkä pitämään lomaa ja sitten revitään tuvan lattia auki. En malta odottaa!

8 kommenttia:

 1. Onnea teille! Täällä häärätään leipomusten kimpiussa, esikoinen täyttää viimeinen päivä tuon neljä vuotta.

  VastaaPoista
 2. Anis: Kiitos :) Ensin ajattelin mennä kokonaan valmislinjalla, mutta sitten iski leipomishimo.

  VastaaPoista
 3. Hei! Olisiko mahdollista saada raparperipiirakan ohje? Minulla ei ole mitään erityisen hyvää ohjetta itsellä.

  VastaaPoista
 4. Onnea molemmille sankareille ja heidän äidilleen!

  VastaaPoista
 5. Voi laita ihmeessä sitä raparperipiirakan ohjetta yleiseen jakoon, minäkin tarvitsen... Tosin meillä ei oikein raparperi viihdy, vieläkin vähän onneton. Mutta saahan sitä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista :)
  Raparperipiirakan ohjetta on tulossa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)