tiistai 11. toukokuuta 2010

Nyytti.

Tarvitaan verhoista ylijäänyttä pellavaa, pala nauhaa, lankaa, ompelukone ja 12 lusikkaa. Näistä tehdään nyytti.
Alkutilanne oli 12 laatikossa pyörivää ja kilisevää hopea- ja alpakkalusikkaa. Aina ne ärsytti kun laatikon avasin. Ompelutarvikkeita kodinhoitohuone täynnä, mutta kun ei saa aikaiseksi. Auringonvalo on saanut aikaan innostuksen ommella. Lusikat saivat suojan kilinää ja kolinaa vastaan.
Lusikat kierrätyskeskuksesta, pellava Ikeasta, nauha Inkan tehtaanmyymälästä. Lanka vanhoja varastoja, ompelukone Husqvarna, koristetikki lumpeenkukka.
Arvoitus ratkeaa huomenna.7 kommenttia:

 1. No, kylläpä olet kekseliäs :)

  Meillä noita samanmoisia palkinto ym. lusikoita on piironki väärällään, tosin omissa laatikoissaan, mutta ei niillä oikeasti ole mitään käyttöä. Juhlakahvihopeat on sitten erikseen.

  Minäkin menin ja ostin ompelukoneen (!) en kyllä tosin niitä tuotoksia ilkeä blogiini laittaa, kuten te muut näppärät käsityöimmeiset :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana oivallus;-) ja arvaas kun mulle tuli heti mieleen,että tästähän saisi tyttäresi (sitten aikanaan)maailman ihastuttavimman häälahjan, niinkuin vanhan ajan kapioiden tyyliin!

  Mukavaa päivää sinne, näkyykö teillä aurinkoa?

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva keksintö!!! Mulla on vähän samantyylinen pussukka jalkahoitovälineille. Tosi näppärä! :) Tuo sun tekemäsi on vaan tosi paljon kauniimpi. <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Hieno!

  Minä tein samanmoisen miehen ruuvimeisseleille mutta jotenkin ne vaan lojuu edelleen hyllyllä valtoimenaan...

  VastaaPoista
 5. Siiri: Nää oli ihan irtona myynnissä joten laatikoita ei harmikseni ollut. Kahvikäytöön meinasin kyllä ottaa kun ei meillä muita ole tarpeeksi :)
  Ei muuta kuin tuotoksia näytille, ei ne saumat aina niin suorassa tarvitse olla.

  Aamunkukka: Hyvä idea, meillä vaan tytär inhoaa kaikkea vanhaa. Tykkää modernista toisin kuin vanhempansa :D

  Päivi: Mä näytin teille vaan ne onnistuneet saumat :D

  Sissi: Mä kans luulen että meilläkään ne ruuvimeisselit ei ikinä päätyisi nyyttiinsä. Ne on kyllä aina hukassa.

  VastaaPoista
 6. Vähänkö ihana idea ja niin kauniskin!! :)

  VastaaPoista
 7. Vau mikä idea ja toteutus. Me saatiin järkky määrä hopeita häälahjaksi ja ne on onneksi laatikoissaan. Toisaalta kakkulapioille voisi jonkun tuollaisen jostain keksiä - en siis osaa ommella, vaikka kone löytyy. Tai voishan sitä näin odotuksen loppumetreillä saada yritystä aikaiseksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)