torstai 20. toukokuuta 2010

Lime

Kuopuksella on kohta synttärit. Ikää tulee mittariin huikeat 4 vuotta. Yksi lahja saapui jo etukäteen ja lepsuna äitinä annoin avata paketin heti. Paperien taitteista paljastui muunmuassa näin ihana pusero. Siskoni tiesi loistavasti sekä pojan, että äidin maun sillä molemmat tykkäsimme puseron seeprasta ja väristä. Tätä design heroes-merkkiä saa ainakin täältä. Kiitos sisko!
Lime on väri josta olen tykännyt aina. Eskarilaisen turkoosista Fixin windstoppertakista meni vetoketju rikki ja jouduin ostamaan uuden. Samanlaisen olisin Lindexistä halunnut, mutta eihän niitä tietenkään ollut enää. Polarn o. Pyretiltä löytyi vielä yksi meidän kokoa oleva. Värinä lime joka kuvassa on vääristynyt tuollaiseksi samean vihreäksi. Yksi puute tässä on Fixin takkiin verrattuna, kunnon sivutaskut puuttuvat. Takin hintaan olisi luullut saavan kunnon taskutkin.


Ulkonakin alkaa olla mukavan vihreää. Minusta tämä kevään vihreä on paljon kauniimpaa kuin loppukesän syvän vihreä.

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva paita! Minä innostun limestä aina lopputalvesta -kai se on jonkinlainen kevään ja vehreyden kaipuu..

  VastaaPoista
 2. Vihreä on aina vihreä;-) itsekin tykkään limestä,itseasiassa kyllä melkein kaikista vihreän sävyistä.

  Onnea suloiselle nelivuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkään vihreästä, varsinkin näin keväällä/kesällä se iskee ihan täysillä.

  Ihana paita :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen myös koko viikon hokenut, kuinka ihanaa on tämä alkukesän vaaleanvihreys. Kaikki näyttää niin tuoreelta ja puskat peittävät sopivasti kaiken ruman :)

  Vihreä on ihana väri!

  VastaaPoista
 5. KYLLÄ! Olen ihan samaa mieltä, rakastan tätä kevään raikasta, vaaleaa vihreyttä. Yleensä loppukesän syvät värit tekee mulle sen, että alan odotella syksyä ja talvea... Mutta tämä loppukevät ja alkukesä on ihania! <3

  Kivan väriset pusakat pojilla! Toi seepra on symppis! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 6. Kevään vihreä on se "oikea" vihreä! Mulla tulee myös aina keväällä kauhea viherhinku. Tänä keväänä teki mieli vihreitä tyynyjä ja verhoja, mutta jätin ostamatta. Ehkä ensi keväänä ;)

  VastaaPoista
 7. Vihertää siis muidenkin silmissä :D Täällä taitaa olla tänään kuumin päivä. Varjossa mittari näyttää huikeat +28 astetta vaikka alkaa olla jo alkuilta. Pakko oli tulla välillä sisälle :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat vihreät, just paras väri nyt! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)